ReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan mukaan käännös suomi-viro

  • järgiHr Solana sõnade järgi ei ole siiani edu saavutatud. Korkean jäsenen Solanan mukaan tähän mennessä ei ole tapahtunut menestystä. See on meie eeskirjade järgi täiesti ebaseaduslik. Tämä on työjärjestyksemme mukaan täysin laitonta. Praeguse hinnangu järgi on see pigem 0,6% kandis. Nykyarvioiden mukaan vaikutus liikkuu 0,6 prosentin paikkeilla.
  • kohaseltEuroopa seaduse kohaselt tuleb seda teha. Yhteisön lainsäädännön mukaan niin on tehtävä. Eeskirjade kohaselt peaks vastus olema "jah". Sääntöjen mukaan ne pitäisi ilman muuta hyväksyä. Plaani kohaselt peaks töö algama 2007. aasta lõpus. Työn on määrä suunnitelmien mukaan alkaa vuoden 2007 loppuun mennessä.
  • vastavaltKõikidelt vastavalt nende võimalustele, kõikidele vastavalt nende vajadustele. Jokaiselta kykyjensä mukaan, jokaiselle tarpeidensa mukaan. Vastavalt talituste infole on viis neist kohal. Yksikön mukaan viisi heistä on paikalla. Vastavalt sellele erinevad ka veinitootmismeetodid. Siksi viinintuotantomenetelmiä on vaihdeltava sen mukaan.

Sanan mukaan määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Tule mukaan!
  • Puhelinluettelon mukaan kaupungissamme asuu paljon Virtasia.
  • Saatavilla olevien tietojen mukaan mukana noin tuhat henkeä.
  • Pelaa sääntöjen mukaan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja