ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan accessible käännös englanti-suomi

 • avoin
  Albania on kuitenkin nykyisin avoin ja vastaanottavainen. However, Albania is now open and accessible. Lupamenettelyn on oltava avoin, ja kaikilla on oltava mahdollisuus saada lupa. Authorisation must be transparent and accessible to all. Samalla meidän on pyrittävä tekemään Euroopan unionista avoin ja helppopääsyinen. At the same time we must strive to make the European Union open and accessible.
 • helppopääsyinen
  Samalla meidän on pyrittävä tekemään Euroopan unionista avoin ja helppopääsyinen. At the same time we must strive to make the European Union open and accessible. Linja-auton on oltava turvallinen, vankkarakenteinen ja helppopääsyinen liikuntarajoitteisille henkilöille. A bus has to be safe, stable and accessible to people with reduced mobility. Hätäsatamalla on oltava käytössään erityispalveluita ja sen on oltava helppopääsyinen, jotta ohjausvaikeuksista kärsivä alus pystyy pääsemään sinne kovassa myrskyssä. A port of refuge must be a port with special facilities, easily accessible, so that a vessel with manoeuvring difficulties can access it during difficult storms.
 • lähestyttävä
  Ensinnäkin helposti lähestyttävä ja tunnistettava yhteyspiste. First of all, we need to set up an easily accessible and recognisable contact point. Meidän on lujitettava menettelyämme rikkomustapauksissa, meidän on tarpeen lujittaa sitä, tehdä siitä avoimempi ja helpommin lähestyttävä. We need to strengthen our infringement procedure, we need to consolidate it, make it more transparent and more accessible. Tästä syystä myös uusi ohjelma olisi hankala panna täytäntöön, eikä se olisi Euroopan kansalaisille helposti lähestyttävä. For that reason, the new programme would have been difficult to implement and would not be accessible to Europe's citizens.
 • saatavilla oleva
  Uuden välineen on oltava kansalaisten mielestä helppokäyttöinen, saatavilla oleva ja uskottava. Citizens must find the new instrument easy to use, accessible and credible. Siksi on olennaista laatia tulostaulusta paremmin saatavilla oleva muoto, jota myös sisämarkkinoihin liittyvistä asioista kiinnostuneet kansalaiset voisivat käyttää. It is therefore essential to come up with a more accessible form of scoreboard that could also be used by citizens interested in internal market matters. Laajasti saatavilla oleva, kattava ja laadukas pienten lasten kasvatus ja hoito auttavat ennen kaikkea sovittamaan perhe- ja työelämän yhteen. Education and care for young children, which are widely accessible, inclusive and of high quality, help first of all to reconcile family and working life.
 • tavoitettavissa
 • ymmärrettävissä oleva

Sanan accessible määritelmät

Esimerkit

 • an accessible town or mountain
 • an accessible website
 • accessible public transport

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja