ReseptitTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan adequate käännös englanti-suomi

 • adekvaatti
 • asianmukainen
  Asianmukainen ongelmanmääritys on välttämätöntä. Adequate diagnosis is necessary. On myös tarjottava asianmukainen rahoitus. Adequate financing also needs to be provided. Katsoimme, että 14 vuotta on asianmukainen ratkaisu. We considered that 14 years old is an adequate solution.
 • asianmukaistaa
 • riittävä
  Sen on kuitenkin oltava myös riittävä. It must, however, also be adequate. Rahoitus on mielestämme riittävä. We think that the funding is adequate. Ohjelmalla pitää olla riittävä rahoitus. The programme must be adequately funded.
 • (jnk) mukainen
 • hyvä
  Jos laki on hyvä, sen täytäntöönpanosta on huolehdittava. If the law is adequate, then it must be enforced. Noudattamiseen kuuluu asianmukainen valvonta, ja siihen kuuluu myös hyvä seuranta. Compliance requires adequate control which, in turn, requires proper monitoring. On hyvä, että päätöslauselmassa huomautetaan, että on toteutettava asianmukaisia turvatoimia. The motion is good in that it indicates that adequate safety measures must be taken.
 • sopiva
  Kumpikaan ratkaisu ei ole sopiva. Neither is an adequate solution. Se, mikä on tärkeää, on, että se on sopiva. What is important is that it is adequate. Kuusi valtiota on tässä yhteydessä sopiva lukumäärä, eikä sitä pitäisi korvata seitsemällä. Six states are adequate in this context and should not be replaced by seven.
 • tarkoituksenmukainen
  Myönnettiin kuitenkin, ettei rakennelma ollut tarkoituksenmukainen pitkällä aikavälillä. However, it was recognized that the construction was not adequate in the long term. Tarkoituksenmukainen elintarvikkeiden valvonta on tärkeää mahdollisimman korkeatasoisen kuluttajansuojan varmistamiseksi. Adequate food controls are important in order to guarantee the greatest possible protection of consumers. Suhtaudun myönteisesti siihen, että mietinnössä otetaan huomioon tarve löytää tarkoituksenmukainen poliittinen ratkaisu tähän kysymykseen. I welcome the fact that the report is mindful of the need to find an adequate political response to this question.
 • välttävä
 • vastaava
  Nigerialaisen väestön vastaava kouluttaminen voisi olla keskiluokan muodostumisen alku. One way forward to promote the setting up of SMEs could be to train the Nigerian population adequately. Varmistamme, että vakuutusedustajalla on tarvittava ammatillinen osaaminen, vastuuvakuutus tai muu vastaava vakuus, sekä riittävä taloudellinen kapasiteetti. We ensure that insurance intermediaries have the necessary professional competence, liability insurance or other equivalent insurance as well as adequate financial capacity. Mainitsemallanne kauppanimellä tuotetta ei meiltä löydy, mutta kävisikö ominaisuuksiltaan vastaava?

Sanan adequate määritelmät

Esimerkit

 • powers adequate to a great work
 • an adequate definition
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja