Jääkiekon MMBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan allocation käännös englanti-suomi

  • allokointiJollei päästöoikeuksien määräytyminen ja allokointi ole verrannollisia, on mahdotonta välttää kilpailun vääristyminen. Unless the specification and allocation of emission allowances is proportional, it will be impossible to avoid distortion of competition.
  • allokaatio
  • jakaminenMaitokiintiöiden jakaminen on yhä epätasaista. Imbalances in the allocation of milk quotas persist. Kiintiöjärjestelmä on suositeltavampi kuin päästöoikeuksien vastikkeeton ja monimutkainen jakaminen. Action in terms of quotas is preferable to free and complicated allocation. Tämä epäsymmetria merkitsee, että tarvitaan kansainvälisiä ratkaisuja, joihin sisältyvät tulojen jakaminen ja kohdentaminen. This asymmetry points to the need for global solutions, including about the sharing and allocation of revenue.
  • jakoKiintiöiden jako perustuu siihen. This concerns the basis for quota allocation. Meidän on kuitenkin varmistettava vastuun selkeä jako. However, we must ensure a clear allocation of responsibilities. Kuten tiedätte, taajuuksien jako on vahvistettava nimenomaan vuonna 2003. As you know, the allocation of frequencies is due to be consolidated in 2003.
  • muistinvaraus

Sanan allocation määritelmät

  • The process or procedure for allocating things, especially money or other resources

Esimerkit

  • The allocation of new permits is on a first-come, first-served basis.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja