TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan along with käännös englanti-suomi

 • lisäksi
  Itävallan lisäksi näitä voisivat olla esimerkiksi myös Slovakia tai Puola. Along with Austria, this could also be Slovakia or Poland, for instance. Asiaankuuluvan oikeuskäytännön lisäksi meillä on nyt tämä direktiivi. We now have this piece of legislation, along with the case law on the subject. Sen lisäksi, mitä olen maininnut, on sanottu vielä paljon. Along with what I have mentioned, there is a great deal more that has been said.
 • ohella
  Myös riskirahastot on mainittu pääomasijoitusten ohella. Hedge funds have also been mentioned, along with private equity. Emme voi hyväksyä sitä, että hyvästä rangaistaan pahan ohella. It is unacceptable for the good to be punished along with the bad. Allekirjoitin muiden ohella päätöslauselmaesityksen, kompromissitekstin, kaksi päivää sitten. I signed a resolution, a compromise text, along with others, two days ago.
 • ohessa
  Kirkollisen virkansa ohessa hän toimitti tuomarin tehtäviä.Törkeän rikoksen ollessa kysymyksessä ehdollista vankeutta yksinään oli kuitenkin pidettävä riittämättömänä rangaistuksena, minkä vuoksi sen ohessa oli tuomittava tuntuva yhdyskuntapalveluseuraamus. (korkeinoikeus.fi

Sanan along with määritelmät

 • In addition to

Esimerkit

 • She fired all the journalists in the company, along with some of the administration workers.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja