BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatNauris.fiVaihtoautot

Sanan as well as käännös englanti-suomi

 • sekä
  sekä seuraavista suullisista kysymyksistä: as well as the following oral question: Onnittelen sekä heitä että esittelijää. I congratulate them as well as the rapporteur. Myös Kiinan ja Intian sekä Euroopan olisi toimittava näin. China and India should do so, as well as Europe.
 • samoin kuin
  Ukraina mainittiin, samoin kuin Balkanin alue. Ukraine was mentioned, as well as the Balkan regions. Tätä varten tarvitaan monialaista lainsäädäntöä samoin kuin alakohtaisia lakejakin. That requires horizontal legislation as well as sectoral laws. Jopa maailman suurimmalla vientitaloudella on velvollisuuksia samoin kuin oikeuksia. Even the world’s largest exporter has duties as well as rights.
 • lisäksi
  Direktiivin lisäksi tarvitsemme myös muita toimia. We need other measures as well as this directive. Sen lisäksi, että käytämme varoja, meidän on käytettävä niitä paremmin. And as well as maintaining spending, we need to spend better. Eikö kantasoluja ole aikuiskudoksen lisäksi myös sikiökudoksessa? Do stem cells come from foetal tissue as well as from adult tissue?
 • ohella
  Sen ohella rahoitus on myös äärimmäisen tärkeä asia. As well as that, funding is extremely important. Joten puhumme kansalaisvapauksien ohella myös tehokkuudesta. So we are talking here about effectiveness as well as civil liberties. Tarvitsemme siis välittömän avuntarpeen ohella pitkän aikavälin ja tulevaisuuden suunnittelua. So we need longer-term and future planning as well as the immediate aid requirements.
 • niin hyvin kuin
  Maailmanpankki ei toimi niin hyvin kuin se voisi. The World Bank does not operate as well as it could. Suoriudumme vain puoliksi niin hyvin kuin vuosina 2000-2006. We are doing only half as well as we did in 2000-2006. Kukaan muu ei olisi voinut hoitaa tätä mietintöä niin hyvin kuin hän." Nobody else could discuss this report as well as he could.'
 • sekä - että
 • sekä, lisäksi
 • yhtä hyvin kuin
  Tiedätte tämän yhtä hyvin kuin minäkin. You know this as well as I do. Hyvä Martin Schulz, te tiedätte sen yhtä hyvin kuin minäkin. Mr Schulz, you know that as well as I do. Tiedätte sen aivan yhtä hyvin kuin minä ja monet muutkin. You know that as well as I do, as well as many others too.

Sanan as well as määritelmät

Esimerkit

 • The moon as well as the stars was shining down on them
 • As well as I recollect, he was about six feet tall
 • I can see the road every bit as well as you can
 • As well as the obvious financial benefits, the merger will allow us some breathing room with regards to R&D.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja