BlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihde

Sanan chance käännös englanti-suomi

 • mahdollisuus
  Se on nyt niiden ainoa mahdollisuus. That is their only chance now. Serbialla on vielä yksi mahdollisuus: Vojvodina. Serbia has one more chance: Vojvodina. Annetaan yrittäjille mahdollisuus. Let us give entrepreneurs a chance.
 • ottaa riski
  Haluammeko todella ottaa riskin kansallismielisten tunteiden vaalimisesta ja kahtiajaon syventämisestä valtiossa, jossa vakaus on edelleen herkällä pohjalla? Do we really want to take the chance of fostering nationalist feelings and deepening the divisions in a country where stability is still so fragile?
 • sattuma
  Se ei ole pelkkä sattuma, hyvä jäsen. This was not by chance, Mrs Schörling. Arvoisa puhemies, asioita ohjaa usein sattuma. Mr President, chance often has a hand in things. Arvoisa puhemies, sattuma saa toisinaan paljon aikaan. Madam President, chance occasionally organises things rather well.
 • satunnainen
  Tämä ei ollut satunnainen tapaus, vaan se on seurausta villistä sääntelyn purkamisesta, joka köyhdytti suunnattomasti julkisia palveluita sekä terveydenhuollon ja eläinlääketieteen palveluita. This was chance happening, but the result of unbridled deregulation which has drastically impoverished the public, veterinary and health services.
 • sauma
  Joillakin startup-yrityksillä on hyvät saumat globaaliinkin menestykseen.Sulla ei ole mitään saumaa tuon suhteen.
 • todennäköisyysp
  Todennäköisyys, että tämä jonain päivänä tapahtuu, on hyvin pieni. The chance of that ever happening is very small. Imeväisen todennäköisyys menehtyä on toisin sanoen Angolassa noin 4 000 prosenttia suurempi kuin EU-maassa. In other words, the chance of an infant dying in Angola is about 4000% more than it is in an EU country. Todennäköisyys sille, että nainen kuolee synnytykseen, on Ruotsissa 1:17 000, kun vastaava suhdeluku Afganistanissa on 1:8. The chance of a woman dying when giving birth in Sweden is 1 to 17 000; in Afghanistan the ratio is 1 to 8.

Sanan chance määritelmät

 • , an American pet form of Chauncey, in modern usage also associated with the word chance

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja