TV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan coherence käännös englanti-suomi

 • koherenssi
  Tämän mietinnön avulla varmistetaan maantieteellinen tasapaino ja parempi koherenssi Euroopan ulkosuhdehallinnon eri osa-alueiden välillä. This report will ensure geographical balance as well as better coherence between the different aspects of the EEAS. laser lähettää koherenssia säteilyäSuomen ja Ruotsin yhteinen kehityspoliittinen tavoite on pyrkimys koherenssiin.
 • johdonmukaisuus
  Minunkin mielestäni johdonmukaisuus on tärkeää. I recognise the case for coherence. Yksi on mainittu täällä: johdonmukaisuus. One has been mentioned here: coherence. Johdonmukaisuus on erittäin tärkeää. The question of coherence is very important.
 • kokonaisuus
  Monet sen kohdat perustuvat erilaisiin näkemyksiin, ja pelkään, ettei kokonaisuus ole johdonmukainen: Euroopan parlamentin viestin Romanialle on oltava selkeä, tarkka ja päättäväinen.Several of the provisions come from different points of view and I fear that as a whole, it lacks the coherence needed for the European Parliament’s message to Romania to be clear, precise and firm. Kokonaisuus on osiensa summa, mutta ei aina algebrallisesti ajateltuna.Palveleva kokonaisuus keskellä kaupunkia
 • yhtenäisyys
  Seuraavassa vaiheessa voidaan lisätä kolme muuta asiaa: yhtenäisyys, konkreettisuus ja yhteisömenetelmä. In the next phase, you should add the three Cs: coherence, concreteness and the community method. Yhtenäisyys ja yhteisvaikutus tekevät siitä entistäkin tehokkaamman. The coherence and synergy makes it even more efficient. Tällä pyritään varmistamaan keskittyminen näihin toimenpiteisiin ja niiden yhtenäisyys. This will aim to provide focus and coherence for all these actions.

Sanan coherence määritelmät

Esimerkit

 • His arguments lacked coherence.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja