BlogitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan confusion käännös englanti-suomi

  • hämmennysHämmennys on suuri niin ylhäisten kuin alhaistenkin keskuudessa. There is a great deal of confusion among the rank and file. Tästä on syntynyt suuri poliittinen ja institutionaalinen hämmennys. Great political and institutional confusion has arisen. Vain aivan lyhyesti, koska täällä vallitsi juuri hämmennys puheajan suhteen. I shall be brief, owing to the confusion over speaking times.
  • sekaannusHyvä jäsen Sonik, tässä on tapahtunut jokin sekaannus. Mr Sonik, there has been some confusion. Arvoisa puhemies, asiassa oli sekaannus. Mr President, there was confusion. Tosiasia on, että sekaannus ei auta ketään. It is a fact that confusion helps nobody.
  • epäselvyysEpäselvyys siitä, kuka vastaa mistäkin, kasvaa. There will be confusion about who is responsible for what. Yhteisössä vallitsee tietty epäselvyys tavoitteiden osalta. At the European level we have a certain confusion of objectives. Tässä yhteydessä on painotettava, että aiemmin mainitsemani epäselvyys ei ole tahatonta. Here I must stress that the confusion which I am talking about is not innocent.

Sanan confusion määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja