HoroskooppiTietovisatBlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan consistently käännös englanti-suomi

 • johdonmukaisesti
  Hän on selvittänyt ne johdonmukaisesti. He has worked through that consistently. Hyvät kollegat, toimikaa vastuuntuntoisesti ja johdonmukaisesti. Fellow Members, please act responsibly and consistently. Meidän on varmistettava, että pyrimme tähän johdonmukaisesti. We must ensure that we work consistently towards that end.
 • järjestään
  Minun tapaisilleni Euroopan parlamentin jäsenille EKP:n vuosi- ja kuukausijulkaisut ovat osoittautuneet korvaamattomiksi ja järjestään korkeatasoisiksi tietolähteiksi. To MEPs such as myself, the ECB' s annual and monthly publications have proved to be invaluable and of a consistently high standard.
 • yhdenmukaisesti
  Tämä on oikea suunta, koska toissijaisuusperiaatetta on noudatettava yhdenmukaisesti nuorisoasioissa. This is the right way forward, because the principle of subsidiarity must be implemented consistently in youth affairs.
 • yhtenäisesti
  Unioni saa paljon aikaan, jos se toimii yhtenäisesti ja sitkeästi. The Union can make a difference if it acts coherently and consistently. Totta on toki se, että parlamentin kanta - yhtenäisesti muodostettu kanta - on hyvin voimakas ase ainakin komission suhteen. What is true, of course, is that Parliament's view - consistently taken - is a source of great strength, so far as the Commission is concerned. Sivustolla ei käytetä yhtenäisesti kolmea työkieltä saksaa, englantia ja ranskaa, joiden kautta voisimme tavoitteen valtaosaan kansasta. This does not consistently use the three working languages, German, English and French, with which we could reach the majority of the population.

Sanan consistently määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja