HoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan consolation käännös englanti-suomi

  • lohtu
    Se, että varat palautetaan alueelle, josta ne on kerätty, on yksittäiselle viljelijälle laiha lohtu. The fact that these resources are to be returned to the regions in which they accrue is small consolation for individual farmers. Vähän-Aasian lähestyvä yhdentyminen on epäilemättä suuri lohtu. The imminent integration of Asia Minor will, no doubt, be a considerable consolation in this respect. Japanin kansalaisten mielenlujuus ja arvokkuus ovat ainoa lohtu tässä apokalyptisessa tilanteessa, ja tiedotusvälineet ovat näyttäneet sen koko maailmalle. The composure and decorum of the population of Japan is the only consolation in the apocalyptic vision and the media have shown this to the whole world.
  • lohdutus
    Asetuksen elinkaari on vain kolme vuotta: mikä lohdutus! This regulation has a mere three-year lifespan: what a consolation! On pieni lohdutus, että nämä eläkeläiset voittaisivat asiansa Luxemburgissa. It is small consolation that these pensioners would win their case in Luxembourg. Suuri osa EU: n taloudellisesta korvauksesta ohjataan tosin takaisin paikallisen kalastusalan kehittämiseen, mutta se on vain pieni lohdutus, jos ei ole enemmän kalaa jota kalastaa. Although a large part of the financial compensation from the EU will be deployed in the development of local fisheries, this is not much of a consolation if there are no more fish to catch.

Sanan consolation määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja