Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan controversy käännös englanti-suomi

 • jupakka
  Asiasta kehkeytyi kansainvälinen jupakka.
 • kiista
  Eräs väittelyitä aiheuttavista aiheista on tukia koskeva kiista. One topic that causes controversy is the dispute over subsidies. Tämä on se todellinen kiista tai pulma, joka meidän on ratkaistava huomenna. This is the real controversy or dilemma that we will have to resolve tomorrow. Mielestäni tämä kiista paljastaa jälleen kerran valtiontukisääntöjen luonteen ja EU:n politiikan tarkan suunnan. I think this controversy lays bare, once again, rules on state aid and exactly where EU policy is directed.
 • riita
 • sanaharkka
 • debatti
  Käyty debatti sai ratkaisun.
 • kiistely
 • väittely
  Poliittinen keskustelu ja väittely ovat osa demokratiaa ja me toivomme, että ne myös osaltaan auttavat nostamaan Euroopan parlamentin vaalien äänestysprosenttia. Political debate and political controversy are part of democracy and we hope that this will also help to increase the turnout for the European Parliament elections. Miksi herättää hinnalla millä hyvänsä henkiin väittely, joka oli kaikkien eduksi tukahdutettu? Why is it that we are trying, at all costs, to stir up a controversy which has already been settled, to the best possible advantage to everyone? Mielestäni lopputulos oli näin ollen myönteinen, vaikka kyseessä oli tietenkin se lopputulos, joka oli mahdollinen, kun otetaan huomioon kyseessä olevat intressit ja kysymyksestä syntynyt väittely. I therefore believe that this was a positive outcome – of course the outcome that was possible, given the make-up of the interests in question and of the controversy the issue has stirred up.

Sanan controversy määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja