TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan determined käännös englanti-suomi

  • lujaOsapuolten päättäväisyys ei ole ollut koskaan yhtä luja. Never have the parties been so determined. Meidän on varmistettava määrätietoinen johtajuus ja luja yhteisymmärrys, jotta Euroopan unionia voidaan viedä yhdessä eteenpäin. We need to provide determined leadership and reinforced consensus to bring Europe forward together. Tämä talo on luja, se kestää.
  • määrätietoinenProfessori oli kuitenkin hyvin määrätietoinen. However, the Professor was very determined. Tässä suhteessa komissio on määrätietoinen ja optimistinen. On this, the Commission is determined and optimistic. Toivoisin, että olisitte yhtä määrätietoinen tässä nimenomaisessa asiassa. I wish you would be as determined in this particular case.
  • päättäväinenOlen erittäin päättäväinen tässä asiassa. I am most determined on this issue. Meillä on pätevä ja päättäväinen puheenjohtajavaltio. We have a competent and determined Presidency. EU:n on oltava aktiivinen, päättäväinen ja yhtenäinen. The EU has to be active, determined and united.

Sanan determined määritelmät

Esimerkit

  • Im determined to get a good grade on my exam.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja