Nauris.fiReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan determined käännös englanti-suomi

  • luja
    Osapuolten päättäväisyys ei ole ollut koskaan yhtä luja. Never have the parties been so determined. Meidän on varmistettava määrätietoinen johtajuus ja luja yhteisymmärrys, jotta Euroopan unionia voidaan viedä yhdessä eteenpäin. We need to provide determined leadership and reinforced consensus to bring Europe forward together. Tämä talo on luja, se kestää.
  • määrätietoinen
    Professori oli kuitenkin hyvin määrätietoinen. However, the Professor was very determined. Tässä suhteessa komissio on määrätietoinen ja optimistinen. On this, the Commission is determined and optimistic. Toivoisin, että olisitte yhtä määrätietoinen tässä nimenomaisessa asiassa. I wish you would be as determined in this particular case.
  • päättäväinen
    Olen erittäin päättäväinen tässä asiassa. I am most determined on this issue. Meillä on pätevä ja päättäväinen puheenjohtajavaltio. We have a competent and determined Presidency. EU:n on oltava aktiivinen, päättäväinen ja yhtenäinen. The EU has to be active, determined and united.

Sanan determined määritelmät

Esimerkit

  • Im determined to get a good grade on my exam.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja