VaihtoautotNauris.fiTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan done käännös englanti-suomi

 • kypsä
  Parlamentin on omaksuttava kypsä lähestymistapa, ja herra Bernard-Reymond onkin tehnyt juuri niin. This Parliament needs to take a mature approach and this is what Mr Bernard-Reymond has done. Kun aika on kypsä, käännyn ehkä uudelleen puoleenne ja pyydän teitä avuksi osallistumaan mielekkäällä tavalla rakentaviin ponnisteluihin, kuten olen tehnyt ennenkin. Under the right conditions I might come back to you and seek your help to contribute in a meaningful way to constructive efforts, as I have done in the past. kypsä ala
 • valmis
  Ja miksi tehtävä ei ole nyt kahden vuoden jälkeen vieläkään valmis? And why, after two years, has this still not been done? Tein niin kansainvälisen kaupan valiokunnassa, ja olen valmis palaamaan kansainvälisen kaupan valiokuntaan. I have done so with the INTA Committee and I am ready to go back to the INTA Committee. Tiedän Euroopan tehneen osansa ja että se on valmis siirtymään 30 prosenttiin, mutta emme voi ratkaista ongelmaa yksin. I know that Europe has done its part and is ready to move to 30%, but we cannot solve the problem alone.
 • tehnyt
  Sitä se ei ollut tehnyt koskaan aikaisemmin. It had never been done before. Hän on tehnyt siinä asiassa hyvää työtä. He has done a good job on that. Hän on tehnyt erittäin hyvää työtä. He has done some excellent work.
 • tehty
  Hyvät parlamentin jäsenet, tehty mikä tehty. Ladies and gentlemen, what is done is done. Tätä ei tehty Nizzassa, vaan se annettiin salaa. This was not done in Nice, it was done in secret. Tähän mennessä tekemästänne sanon, että hyvin tehty. Well done on what you have done so far.

Sanan done määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja