TV-ohjelmatHoroskooppiJääkiekon MMViihdeBlogitTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan downside käännös englanti-suomi

  • haittapuoliVaikka kyseessä on tärkeä edistysaskel, asialla on ikävä kyllä myös haittapuoli. Whilst this constitutes an important step forward, there is also a downside, unfortunately.
  • kääntöpuoliSe on kuitenkin väistämätön kääntöpuoli kolikossa, jonka toinen puoli ovat menestyvät sisämarkkinat. This is the unavoidable downside to the great success of the single market. Tämän kehityksen eräs kääntöpuoli on kuitenkin se, että tällaisten teknologioiden erilaiset käyttötavat tuovat mukanaan vaaroja ja väärinkäytöksiä. One downside of this, however, is that dangers and abuses in the way in which those technologies are used are emerging. Niiden kääntöpuoli ovat huonot työolot, huonot palkat, ympäristön jatkuva saastuminen ja eläinten kärsimyksen paheneminen. The downside of these are bad working conditions, low salaries, further destruction of the environment and an increase in animal suffering.
  • laskusuunta
  • laskusuuntaus
  • varjopuoliVarjopuoli on kuitenkin se, että ongelmien ratkaisemiseen kuluvien päivien keskimääräinen määrä kasvoi 53 päivästä 69 päivään. However, the downside is that the days taken to solve the problems rose, on average, from 53 to 69 days. Ei tietenkään ole totta, että asialla on ainoastaan varjopuoli, kuten viimeisissä puheissa mainituista esimerkeistä käy ilmi. It is certainly untrue that there is only a downside, as the examples cited in the last few speeches implied.

Sanan downside määritelmät

Esimerkit

  • The downside of obtaining a higher rank is that far more work is expected.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja