ViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan engineering käännös englanti-suomi

 • tekniikka
  Tekniikka ei kuulu tieteenalana luonnontieteisiin. Applied natural science excludes engineering. Rakennusten arkkitehtuuri, tekniikka, rakenne: kaikki tämä on tiedettä. Architecture, engineering, the structure of buildings, are all in the realm of science. Koneet, rakennukset ja mutkikkaatkin laitteet ovat tekniikan alaa.
 • insinööritaito
  Sosiaalinen insinööritaito" ei nimittäin suojaa rikollisuudelta vaan uhkaa pikemminkin heikentää vastustuskykyä. Social engineering, rather then protecting against crime, tends to weaken resistance. Insinööritaito on tärkeä vaalipiirissäni, joten ymmärrän erityisesti patenttien ja keksintöjen merkityksen. Engineering is important in my constituency so I particularly appreciate the importance of patents and inventions.
 • insinöörityö
  Uusi perustuslaillinen insinöörityö voi perustua vain syvälliseen ja vastuulliseen vuoropuheluun unionin toimielinten ja kansallisten toimielinten edustajien välillä. The new constitutional engineering work can only be based on in-depth, responsible dialogue between the representatives of the European and national institutions. Lentokoneet ovat insinöörityön tuloksia.
 • konehuone
  Päivystävä palomestarin mukaan palo oli raju, mutta rajoittui 195-metrisen laivan konehuoneeseen. (satakunnankansa.fi
 • tekniikan ala

Sanan engineering määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja