Nauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan hand käännös englanti-suomi

 • antaa
  Emmehän halua antaa yhdellä kädellä ja ottaa toisella. We do not want to give with one hand and take away with the other. Emme saisi antaa jotain yhdellä ja viedä sitä pois toisella kädellä. We should not give something with one hand while taking it away with the other. Jäsenvaltioiden pitäisi siksi antaa vapaat kädet myös tässä asiassa. Member States should, therefore, be given a free hand in this regard, too.
 • käsi
  Ehkä oikea käsi ei tiedä, mitä vasen käsi tekee, ja päinvastoin. Perhaps the right hand does not know what the left hand is doing, or vice versa. Sanotaan, että käsi, joka kehtoa keinuttaa, johtaa maailmaa. They say that 'the hand that rocks the cradle rules the world'. Tosiasia on, että Adam Smithin näkymätön käsi on taskuvaras. The fact is that Adam Smith's invisible hand is a pickpocket.
 • ojentaa
  Eurooppa ojentaa kätensä Yhdysvalloille. Europe is extending an open hand to the United States. Meidän pitäisi siksi ojentaa kätemme heille. We should therefore hold out our hand to them. Vain niin voidaan itse asiassa ojentaa ystävän käsi muille. Only in that way can you actually extend the hand of friendship to others.
 • apulainen
 • auttaa
  Eikö Euroopan unioni voisi auttaa Kreikkaa myös tässä asiassa? Could not Europe also lend Greece a hand on this matter? Uskon nimittäin, että Euroopan unionilla on velvollisuus auttaa Turkkia. I believe that the European Union has a duty to offer a helping hand to Turkey. Meidän tehtävänämme on siis auttaa niitä. It is therefore up to us to lend a hand.
 • käsiterä
  Murrosiän jälkeen sitkeimpiä ihottuma-alueita ovat käsiterät, kasvot ja ylävartalo.Tärkein työkaluista on ns. stikkeli eli käsiterä, kun ainakin tuolla pienellä pöytäsorvilla sorvataan aika paljon käsivaralla.
 • kiinni
  Se on kiinni ihmisistä itsestään, ei EU:sta. This is in the hands of the people themselves, not the EU. Me taas olemme aina pitäneet kiinni enimmäismääristämme. We, on the other hand, have always kept within our upper limits. Toisaalta on pidettävä kiinni ilmastonsuojelua koskevista sitoumuksista. On the other hand, we must observe our commitments to climate protection.
 • korttikäsi
 • ohjata
  Eihän meidän tarvitse ohjata kuluttajaa aivan kädestä pitäen. We do not, after all, have to hold the consumer's hand. Valtioiden on voitava näkyvästi ohjata markkinoita, ja komission on toimittava tuomarina. The state hand must still be clearly seen to regulate the market and the Commission must act as judge. Hän on todellakin osannut varmalla kädellä ohjata tämän mietintölaivan Euroopan parlamenttiin ja olen varma, että hän onnistuu saattamaan sen oikeaan satamaan. She did indeed manage to steer the ship of the European Parliament report with a masterly hand and I am sure she will manage to bring it safe to harbour.

Sanan hand määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja