Nauris.fiBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan heterogeneous käännös englanti-suomi

 • heterogeeninen
  Nyky-Venäjä on heterogeeninen valtio. Modernday Russia is a heterogeneous country. Euroopan parlamentti on heterogeeninen – siinä jäsen Poettering on oikeassa. The European Parliament is – you are right there, Mr Poettering – heterogeneous. Yli viidenkymmenen vuoden ajan Intian kehitykselle on ollut tyypillistä kulttuurien monimuotoisuus ja heterogeeninen yhteiskunta. Developments in India over the past fifty years had been typified by cultural diversity and a heterogeneous society.
 • epäyhtenäinen
  Kyseessä on epäyhtenäinen ryhmä, jonka on varjeltava koossa pysymistään. It is a heterogeneous group which is going to have to work to maintain its cohesion. Se on hyvin epäyhtenäinen alue, jolla on paljon liikkuvuutta ja korkea liitettävyyden taso. It is a very heterogeneous region where there is a great deal of mobility and a high level of interconnectivity. Neuvosto, komissio ja parlamentti ovat joustaneet lähestymiskriteereissä siten, että EMUa aloitettaessa mukana on liian suuri ja epäyhtenäinen joukko maita. Council, Commission and Parliament have stretched the admission criteria to such an extent that EMU is starting up with a group of countries which is too large and too heterogeneous.
 • sekalainen
  Pöydällä oli sekalainen röykkiö tarvikkeita: kirjoja, vanhoja lehtiä, kyniä, luentolehtiöitä, tupakkaa, tulitikkuja, öljylamppu ja tyhjiä oluttölkkejä.
 • erilaatuinen

Sanan heterogeneous määritelmät

Esimerkit

 • He had a large and heterogeneous collection of books
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja