HoroskooppiNauris.fiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan insinuate käännös englanti-suomi

  • hivuttautua
  • tihkua
  • mielistellä
  • vihjata
    Toivon, että se oli väärinkäsitys ja että hän ei halunnut vihjata sitä. I hope that was a misunderstanding and that she did not mean to insinuate that. Bernie Sanders vihjaa pyrkivänsä uudestaan presidentiksi (yle.fi, 2018
  • ymmärtää
    Perustumatta mihinkään tietoon tai ennakkoselvityksiin näin annetaan ymmärtää, että Venäjän oikeuslaitos ei kokonaisuudessaan ole riippumaton ja että se antaa ”vääriä” ratkaisuja. It insinuates - based on no knowledge or prior investigation - that the whole of Russian justice is not independent and hands down 'wrong' verdicts. Tuomari antoi jopa ymmärtää, että niiden pohjalta voitaisiin antaa uusi pidätysmääräys. The judge even insinuated that these could lead to a new arrest warrant. Toisin kuin parlamentti antaa ymmärtää, tämän poliittisen viestin peittelemättömällä julistamisella ei ole mitään tekemistä niin kutsutun muukalaisvihan kanssa. Contrary to what Parliament insinuates, the explicit proclamation of this political message has nothing to do with so-called xenophobia.

Sanan insinuate määritelmät

Esimerkit

  • She insinuated that her friends had betrayed her.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja