TV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiJääkiekon MMReseptit

Sanan involved käännös englanti-suomi

  • asiaan liittyväKun näin kuitenkin käy, meidän on varmistettava, että asiaan liittyvä byrokratia pidetään mahdollisimman vähäisenä ja että helpotamme hoitopalvelujen saatavuutta ja lisäämme turvallisuutta. However, when the latter turns out to be the case, we have to ensure that the bureaucracy involved is reduced to a minimum, and that we improve upon the quality of access and security.
  • liittyväMyös ulkoistamiseen liittyvä palvelumaksu on ongelmallinen. A further problem is the service charge involved in outsourcing. Tässä mielessä ainoa demokratiaan liittyvä riski on vaaleja koskeva riski. Here, the only risk involved in democracy is the risk taken in elections. Tähän liittyvä työohjelma on vaativa, ja parlamentti on valmis toteuttamaan sen. The work programme involved is demanding and Parliament is ready to carry it through.
  • osallinenEhkäpä hän voisi vahvistaa, onko oma jäsenvaltioni osallinen tai osallistuuko se tulevaisuudessa tutkimuksiin. Perhaps he could confirm whether my own Member State is involved or whether it will be brought in in the future. Katson kuitenkin, että tähän käytetään eurooppalaisten verorahoja ja että Euroopan parlamentin pitäisi olla osallinen avoimessa prosessissa. However, I think that European tax money is being used and that the European Parliament should be involved in a transparent process.

Sanan involved määritelmät

Esimerkit

  • He related an involved story about every ancestor since 1895.
  • He was involved in the project for three years.
  • He got involved in a bar fight.
  • When the family wrapped up my fathers will, no one tried to make me feel involved.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja