TV-ohjelmatNauris.fiBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan laser käännös englanti-suomi

 • laser
  Tämä direktiivi liittyy pääasiassa laserien ja infrapunalamppujen kaltaisiin säteilylähteisiin. This directive primarily relates to radiation sources such as lasers and infrared lamps. Ne ovat laserpohjaisia, niitä ei voi pyyhkiä ja ne sisältävät suuria datamääriä. These are based on laser, cannot be erased and are able to store an enormous amount of data. On ilmapalloja, laser-esitys ja orkesteri, mutta en voi sille mitään, että kaikki tämä tuntuu hieman ennenaikaiselta. We shall have balloons, a laser display, an orchestra; but I cannot help feeling that all this is a touch premature.
 • lasersäde
  – Arvoisa puhemies, Jäsen Poetteringin lause, jossa hän sanoi pelkäävänsä, että tämä laajentuminen voi osoittautua kohtalokkaaksi, läpäisee tämänpäiväisen keskustelun yhtä kirkkaasti kuin lasersäde. Mr President, Mr Poettering’s phrase about his concern that this enlargement might prove fatal penetrates today’s debate with the clarity of a laser beam.

Sanan laser määritelmät

  Synonyymit

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja