ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan latin käännös englanti-suomi

 • latinalainen
  Latinalainen Amerikka ei ole maksanut sosiaalista velkaansa. Latin America has not paid its social debt. Latinalainen Amerikka ja Karibian alue muuttuvat hyvin nopeasti. The Latin America-Caribbean region is changing very fast. Tästä esimerkkinä on Latinalainen Amerikka ja sen surullisen kuuluisa alirahoittaminen. An example of this is Latin America and its notorious underfunding.
 • latina
  EU:n ja Latinalaisen Amerikan kauppasuhteet ( Trade relations with Latin America ( Euroopan unioni on Latinalaisen Amerikan kumppani. The European Union is Latin America's partner. Latinalaista Amerikkaa koskeva EU:n strategia ( The EU strategy for relations with Latin America (
 • roomalainen
  Jo muinaiset roomalaiset...roomalaisia ole tarkoitettu kädestä ammuttaviksi
 • latinalaisamerikkalainen
  Vain niin voimme taata, että latinalaisamerikkalainen kulttuuri tulee hyväksytyksi ja käsitellyksi itsenäisenä kulttuurina. That is the only way to ensure that Latin American culture is acknowledged and treated as independent. Meksiko on jäsenenä G20- ja G8+5-ryhmässä, Maailman kauppajärjestössä, Kansainvälisessä valuuttarahastossa sekä OECD:ssä, jossa se on ainoa latinalaisamerikkalainen jäsen. Mexico takes part in the G20, the G8+5, the World Trade Organization, the International Monetary Fund and also the OECD, in which it is the only Latin American member. Arvoisa puhemies, muutama vuosi sitten latinalaisamerikkalainen kirjailija kirjoitti upean artikkelin, joka minulla on vieläkin tallessa, ja joka oli nimeltään "Sanojen häväistys". Mr President, a few years ago the Latin American writer Julio Cortázar wrote a wonderful article, which I still have, entitled 'The prostitution of words ".
 • latino
 • romaanisen kielen puhuja
 • roomalaiskatolinen

Sanan latin määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja