TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatJääkiekon MM

Sanan literacy käännös englanti-suomi

  • lukutaitoEnsimmäinen on "digitaalinen lukutaito", joka on uusi tietoyhteiskunnassa tarvittava välttämätön taito. The first is digital literacy, a new range of essential skills for the knowledge-based society. Aihe: Digitaalinen lukutaito kouluissa ja yliopistoissa Subject: Digital literacy in schools and universities Lukutaito on yhä uskomattoman heikkoa: vain 10–15 prosenttia naisista on lukutaitoisia. Literacy is still unbelievably low, with only a 10% to 15% literacy rate among women.
  • luku- ja kirjoitustaitoKuluvan kuukauden lopulla lähes 2 000 ihmistä saa luku- ja kirjoitustaito-opintonsa päätökseen. At the end of this month nearly 2 000 people will have completed their literacy studies. Luku- ja kirjoitustaito murtaa köyhyyden noidankehän, jossa monet perheet ovat olleet usean sukupolven ajan. Literacy breaks the vicious poverty circle in which many families have been imprisoned for generations. Pitäisikö maailmanlaajuiset julkiset hyödykkeet, kuten terveys, luku- ja kirjoitustaito, tieto tai vesi, yksityistää ja muuttaa kauppatavaraksi? So should we privatise and commoditise the world's public goods such as health, literacy, knowledge and water?
  • lukutaitoisuus

Sanan literacy määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja