ViihdeTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan rohkea käännös suomi-englanti

 • bold
  us
  A bold step must be taken in 2004. Vuonna 2004 on otettava rohkea askel. So, I urge you, be bold and be ambitious. Niinpä vetoankin teihin, että olisitte rohkea ja kunnianhimoinen. It is extremely bold, yet completely justified. Aloite on todella rohkea, mutta kuitenkin täysin perusteltu.
 • courageous
  This was a courageous step forward. Se oli rohkea askel eteenpäin. I know that you are a courageous man. Tiedän, että olette rohkea mies. Please be courageous and make Europe strong, both inside and out. Olkaa rohkea ja tehkää Euroopasta vahva sekä sisäisesti että ulkoisesti. Me haluamme teidän olevan rohkea.
 • brave
  us
  We should take a brave step forward. Meidän olisi otettava rohkea askel eteenpäin. That was a brave and appropriate conclusion. Tämä oli rohkea ja oikea päätelmä. We considered it a brave and encouraging step. Mielestämme tämä oli rohkea ja kannustava askel.
 • audacious
  However this is just an audacious way of pre-empting a political decision. Tämä on kuitenkin rohkea tapa korvata poliittinen päätös. Yes, the Commission must be audacious and courageous, as it is not being at present. Kyllä, komission on oltava uskalias ja rohkea, mitä se ei nyt ole.
 • ballsy
 • cool
  us
  Linen has made cool and breathable clothing for millenniaIf you have a reddish complexion, you should mainly wear cool colorsHis proposals had a cool reception
 • plucky
 • valiant
  us
  Given the wide area and the many variations in the different countries, it is a valiant and successful effort. Koska kyseessä on hyvin laaja ala ja asiaintila on hyvin erilainen eri maissa, oli kyseessä rohkea ja menetyksellinen suoritus.

Sanan rohkea määritelmät

Esimerkit

 • rohkea asu

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja