VaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan novel käännös englanti-suomi

  • romaaniRomaanin ensimmäiset sanat ovat aina vaikeimmat kirjoittaa. The first words in a novel are always the most difficult to write. Siitä on tullut romaani, jännitysromaani, joka kertoo 13 eläinlajia koskevista ansaraudoista. It has turned into a novel, a thriller, a thriller about leghold traps and 13 animal species. En haluaisi, että päädymme yhteiskuntaan, joka muistuttaa George Orwellin romaanissaan "1984" kuvaamaa maailmaa. I feel a sense of unease about a society resembling the one described by George Orwell in his novel '1984'.
  • uudenlainen
  • uusiTämä ei sinänsä ole uusi lähestymistapa. This is not in itself a novel approach. Sellainen tilanne olisi uusi, mutta jos se syntyy, meidän on kohdattava se omalla demokraattisella tavallamme. It would be a novel situation, but if it arose we should face it in our proper democratic fashion. Sanokaamme tämä selvästi: makrotalouden epätasapainon tunnistaminen on monimutkainen ja täysin uusi prosessi. Let us speak plainly: identifying macroeconomic imbalances is a complex and completely novel process.

Sanan novel määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja