ReseptitViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan origin käännös englanti-suomi

 • alkuperä
  Miten alkuperä sitten tässä yhteydessä määritellään? How is 'origin' to be defined here? Missä muodossa alkuperä nyt sitten erityisesti ilmoitetaan? Exactly how will origin be indicated? Saastumisen alkuperä on nyt tiedossa. The origin of the contamination is now known.
 • origo
 • syntyperä
  Aikoinaan aatelista syntyperää olleille oli etuoikeuksia.Naley on syntyperältään somalialainen ja äidinkielensä lisäksi hän puhuu sujuvaa suomea sekä englantia. (eira.fi
 • alku
  Sovinto on periaate, joka on sekä Euroopan yhdentymisprosessin alku että sen lopputulos. Reconciliation is a principle that is both the origin and the outcome of the European integration process. Niin Euroopassa, Intiassa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa vanhurskauden alku on sydämessä. Whether in Europe, India or in any part of the world the origin is righteousness in the heart. Nämä muutamat huomiot johtavat päätelmään, ettei demokratia ole kehityksen alku vaan hyvin usein sen tulos. On the basis of these few observations, we come to the conclusion that democracy is not at the origin of development, but is very often the result of it.
 • alkukoti
  Lähi-itä on inhimillisen sivistyksen alkukoti. The Middle East is the original home of human civilisation. Ihmisen alkukoti sijaitsee Afrikassa.
 • lähteetp
  Komission alkuperäisenä ehdotuksena oli 135 grammaa hiilidioksidia kilometriä kohti, minkä useat lähteet totesivat täysin mahdottomaksi tavoitteeksi. The Commission's original proposal was 135g CO2/km, which was deemed by many sources to be simply unachievable.
 • nollapiste
  Origo on suorakulmaisen koordinaatiston nollapiste, jossa kaikkien koordinaattien arvo on nolla.

Sanan origin määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja