TietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotNauris.fiHoroskooppi

Sanan regulation käännös englanti-suomi

 • asetus
  Ensiksikin asetus (ETY) N:o 4045/89 koskee tarkastuksia eikä petosten torjuntaa koskeva asetus. Firstly, Regulation 4045/89 is a control regulation and not an anti-fraud regulation. Uusi verkkovierailuja koskeva asetus on onnistunut. The new regulation on roaming is a success. Itävaltalaisille maanviljelijöille maitokiintiöitä koskeva asetus on ensiarvoisen tärkeä. For Austrian farmers, the milk quota regulation is essential.
 • sääntö
  Yksikään sääntö ei voi mitätöidä tämän asian vakavuutta. No regulation can replace honesty in this area. Mielestäni myös vähämerkityksistä tukea koskevan säännön (de minimis -sääntö) käyttöönotto on tarpeen. I believe there is also a need to raise the de minimis regulation. Onko kukin yksittäinen sääntö todellakin hyödyllinen tai välttämätön EU: n tasolla? Is this particular regulation really useful or necessary at EU level?
 • järjestyssääntö
 • ohjesääntö
  Toinen syy siihen, miksi tämä on tulevaisuuden vallankumous, on uudenlainen valvonta, uusi ohjesääntö, uudet kulttuurit. The second aspect of the revolution for the future is new controls, new regulations, and new cultures. Säilyttääkseen oman kunniallisuutensa parlamentin on pikaisesti hyväksyttävä jäsenten ohjesääntö. To maintain its own self-respect Parliament must accept the rules and regulations for the Members forthwith. Euroopan tason poliittisia puolueita koskeva ohjesääntö on syrjivä ja siten oikeuden vastainen. The regulation on European political parties is discriminatory and thus unlawful in the ordinary course of things.
 • sääntely
  Sääntely ei ole varmaankaan paras vastaus. Regulation is scarcely the best response. Aihe: Yksityisten eläkerahastojen sääntely Subject: Regulation of private pension funds Monien mielestä järkevä sääntely on huonoa sääntelyä tai mikään sääntely ei ole kovin järkevää sääntelyä. Many people believe that smart regulation is bad regulation, or that any regulation is not very smart regulation.

Sanan regulation määritelmät

Esimerkit

 • Army regulations state a soldier AWOL over 30 days is a deserter.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja