HoroskooppiNauris.fiBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan resources käännös englanti-suomi

 • keino
  Rahoitusvarat ovat ainoastaan keino saavuttaa tavoitteet. Financial resources are only a means of achieving the objectives. Markkinataloudessa verotus on asianmukainen keino säännellä luonnonvarojen käyttöä. In a market economy, taxation is the proper tool for regulating the use of resources. Mielestäni meidän pitäisi löytää keino yhteisrahoittaa digitointia unionin varoista. I believe we should find a way of cofinancing digitisation from the Union's resources.
 • luonnonvarat
  Toisin sanoen luonnonvarat ovat tärkeitä. Resources, in other words, are important. Kongon luonnonvarat ovat poikkeukselliset runsaat. The Congo has exceptional natural resources. Mutta silti, aivan kuin me omistaisimme Afrikan luonnonvarat! Still, as if we owned natural resources in Africa!
 • rahavarat
  Olipa valittu rahavara tai olivatpa valitut rahavarat sitten mitä tahansa, millaisen sen tai millaisia niiden on oltava, progressiivisia, kuten Espanja haluaa, vaiko suhteellisia? Whichever resource or resources are chosen, should they be progressive as Spain advocates, or proportional? Lopuksi, jos Eurooppa suhtautuu vakavasti puolustukseen ja turvallisuuteen, sen on tarjottava niihin tarvittavat rahavarat. Finally, if Europe is serious about defence and security, it needs to provide the financial resources. Parlamentti on tiukkuuden kannalla, jotta rahavarat voitaisiin käyttää mahdollisimman tehokkaasti ja järkevästi. Parliament is in favour of rigour, in the sense of a more efficient and rational use of financial resources.
 • rikkaudetp
  Aineelliset resurssit ja kerätyt rikkaudet riittävät hyvin turvaamaan kaikille ihmisille ruoan ja veden saannin. The material resources and accumulated wealth are more than enough to provide every human being with access to food and water. Mitä teemme säästääksemme resursseja tai välittääksemme eteenpäin ne tiedot ja ne rikkaudet, jotka näiden alueiden ja metsien kansoilla oli hallussaan? What are we doing to conserve resources and to preserve the knowledge, the richness of the peoples in this region and in the forests? Luonto on antanut maalle sellaiset varat ja rikkaudet, joilla se voi täyttää tarpeensa ja turvata parhaimmat elinolot, joita maailmassa saattaa kuvitella. Nature has given this country sufficient resources and wealth to deliver it from need and give it the best conditions of life on earth.
 • tarjonta
  Laadukkaan veden tarjonta on kuitenkin erittäin tärkeää EU:n kaikilla maantieteellisillä alueilla, ja sellaiset kysymykset kuin huonon vesitehokkuuden aiheuttama hävikki koskettavat meitä kaikkia. However, the provision of high-quality water resources is of huge importance in all geographical zones of the EU and issues such as water loss through inefficiency and stresses matter to us all. Yleisin tarjonta on kasvot äidin selkään päin, eli raivotarjonta.
 • varatp
  Äänestysselitykset- omat varat EXPLANATIONS OF VOTE- Own resources Varat eivät yksinkertaisesti riitä kaikkeen. There are limited financial resources. Neljäs prioriteetti on omat varat. The fourth priority concerns own resources.
 • voimavarat
  Ensinnäkin voimavarat ja välineet. To begin with, resources and means. Ovathan inhimilliset voimavarat loppujen lopuksi Euroopan raaka-ainetta. After all, human resources are Europe's raw material. Meidän on otettava toimintamme perustaksi Afrikan voimavarat. We should build on the resources of Africa.

Sanan resources määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja