ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan status quo käännös englanti-suomi

  • nykyinen tilanne
    Pyydämme kuitenkin teiltä, että tupakka-alan nykyinen tilanne pitäisi säilyttää vuoteen 2013 asti. We ask of you, however, that the tobacco status quo should obtain until 2013. Niin kauan kun jossakin näistä periaatteista ei päästä yksimielisyyteen, minusta on parempi äänestää direktiiviehdotusta vastaan ja säilyttää nykyinen tilanne. If no consensus emerges on one of these principles, I prefer to vote against the proposed directive, and to maintain the status quo . Nykyinen tilanne, 12 meripeninkulman alue, on paras mahdollinen kompromissi koko ranskalaiselle kalastusalalle. The current status quo of a 12-mile limit for the area is the best possible compromise for the whole of the French fishing sector.
  • status quo
  • vallitseva tila
    Jäsenvaltioiden pitäisi siksi säilyttää asioiden vallitseva tila. Therefore Member States should maintain the status quo. Vallitseva tila ei ole kestävä keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä. The status quo is not sustainable in the medium to long term. Tämä ei tarkoita sitä, ettei meidän pitäisi tehdä mitään, ja että vallitseva tila olisi ratkaisu. That does not mean that nothing should be done, that the status quo is a solution.

Sanan status quo määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja