VaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan alma käännös espanja-suomi

 • sielu
  Joku antelias sielu, mutta niitä on vähän. Algún alma generosa, pero muy pocas. Brasilia on Mercosurin sielu ja johtava voima. Brasil es el alma y el motor de Mercosur. Tämän päivän keskustelun jälkeen voin lisätä: ”Euroopan sielu”. Tras el debate de hoy, puedo añadir "el alma de Europa".
 • henki
  Henki joko on tai sitä ei ole, ja Euroopalla ei sitä ole. O se tiene un alma o no se tiene, y Europa no tiene nada por el estilo. Hyvät parlamentin jäsenet, Euroopan unionilla todellakin on markkinoiden, valuutan, politiikan ja lainsäädännön lisäksi myös sielu ja henki. De hecho, Señorías, Europa no consiste en un mercado, ni en una moneda única, ni en políticas, ni en reglamentos comunes. También tiene alma y espíritu. Heille luvataan jopa, että uuden "Euroopan henki" määritellään. "Henki" on outo termi, kun kerran perustuslakiluonnoksesta on poistettu kaikki viittaukset kristinuskoon. Se les promete incluso «definir un alma» para esta nueva Europa. Extraña expresión, cuando han rechazado cualquier referencia cristiana en su proyecto de Constitución.
 • aave
 • Alma
  Roberta Alma Anastasen laatima ulkoasianvaliokunnan mietintö Mustanmeren aluepoliittisesta lähestymistavasta el informe de Roberta Alma Anastase, en nombre de la Comisión de Asuntos Exteriores, sobre un planteamiento de política regional para el Mar Negro.
 • haamu
  Kolkku-Kustaan haamun ajatteleminenkin sai ihon kananlihalle
 • keskipilari
 • kummitus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja