Jääkiekon MMTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan bostad käännös ruotsi-suomi

  • asuntoMiljoonat eurooppalaiset kärsivät työttömyydestä, sosiaalisista ongelmista ja asunto-ongelmista. Miljontals européer är dömda till arbetslöshet, sociala problem och svårigheter med att hitta bostad.Tämä on hyvin rajoittunut näkemys asunto-oikeudesta - oikeudesta, jonka olisi oltava universaali ja kaikkia tehokkaasti koskeva. Detta är ett begränsat sätt att se på rätten till bostad - en rättighet som borde bli allmän och gälla för alla.Meidän täytyy tietää ihmisten henkilöllisyys, jotta heille voidaan varmistaa pääsy kouluihin, sosiaaliturva, terveydenhoito ja asunto. Vi måste ha människors identiteter klara för oss för att kunna bevilja dem skolundervisning, socialvård, hälsovård och en bostad.
  • asuinpaikkaNykyisellä asuinpaikalla sosiaaliset olosuhteet ovat kunnossa, eikä verotuskaan ole kohtuutonta.Kulkumiehen asuinpaikka vaihtelee, viime yönä yövyin oksasella ja olin ojasella aamukahvilla.
  • asuinrakennus
  • asumusTeltta, jurtta ja tiipii ovat asumuksia.
  • kotiKoti on yleensä suurin elämän aikana tehty hankinta, ja sen ostamiseen käytettävä asuntoluotto on suurin taloudellinen sitoumus valtaosalle ihmisistä. En bostad är ofta det största köpet som människor gör under sin livstid, och det tillhörande hypotekslånet är deras största ekonomiska förpliktelse.Perheen yhteinen koti.Kodissa asutaan.
  • kotipaikka
  • kotitalo

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja