ReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan film käännös ruotsi-suomi

  • elokuvaEurooppalainen elokuva edellyttää aktiivista vastausta. Europeisk film behöver aktiv respons.Musiikki- ja elokuva-cd:itä ja -dvd:itä valmistetaan laittomasti. Musik och filmer på cd och dvd piratkopieras.Tämä hyperaktiivinen elokuva ei ole mikään todiste; se ei ole edes totuus. Denna hyperaktiva film är inget bevis alls; den är inte ens sann.
  • filmiYksi tällainen filmi näytettiin täällä parlamentissa, ja me näimme, mikä tilanne on. En sådan film visades här i parlamentet, och vi såg hur situationen är.
  • elokuvataideTärkeänä esimerkkinä tästä on elokuvataide: eurooppalaiset elokuvat, myös useat romanialaiset tuotannot, ovat voittaneet arvostettuja palkintoja korkeatasoisilla festivaaleilla. Ett relevant exempel är filmkonsten där europeiska filmer, däribland flera rumänska produktioner, har vunnit prestigefyllda priser på festivaler med hög profil.
  • elokuvateollisuusNuoruudessani Britannian elokuvayhtiöt ymmärsivät, että unkarilainen elokuvateollisuus oli erittäin tärkeä osa eurooppalaista elokuvateollisuutta. När jag växte upp så visste filmsällskapen i Storbritannien att ungersk film var en mycket viktig del av den europeiska filmscenen.Euroopan unionilla on kulttuuriperintöä ja kulttuuriomaisuutta sekä erittäin dynaaminen ja elinvoimainen elokuvateollisuus. EU har ett kulturarv och kulturtillgångar och dessutom en oerhört dynamisk och vital filmindustri.Euroopan elokuvateollisuus eroaa amerikkalaisesta siinä, että EU:ssa on lukuisia eri kieliä. Filmproduktionen i Europa skiljer sig från den amerikanska så till vida att EU rymmer ett stort antal språk.
  • filmitaide
  • kalvoPintajännityksen aiheuttama kalvo vedenpinnassa.opettajan kalvot kastuivatOletko tehnyt kalvot huomista esitystä varten?

Esimerkit

  • Jag såg en makalöst fängslande film på bio igår.
  • Har du nån videofilm att låna ut? .
  • Det satt en skyddande film av plast över displayen.
  • Tomas köpte ny film till den gamla stillbildskameran.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja