HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan handling käännös ruotsi-suomi

  • tekoKnessetin päätös on myönteinen teko. Avtalet i Knesset är en positiv handling.Viisumivapaa matkustus on todella humanitaarinen teko. Viseringsfritt resande är en djupt humanitär handling.Kuolema ei voi koskaan olla oikeudenmukainen teko. Döden kan aldrig bli en rättvisehandling.
  • asiakirjaTämä on siis eräänlainen perustava asiakirja, jollaista tarvitsimme. Det är därför en slags instiftande handling, en handling som vi behövde.Onko tämä muistilappu esimerkiksi asiakirja? Är den här post-it-lappen en handling, till exempel?Tuo asiakirja on saattanut parlamentin häpeään. Denna handling drog skam över parlamentet.
  • juoniViljami on tosi juoni tyyppi.
  • tekeminenSe oli hyvin voimakas julkilausuma itsessään, ja sen tekeminen oli hyvin henkilökohtaista ja tarkoituksellista. Detta var ett mycket kraftfullt ställningstagande i sig, och det var en mycket personlig och medveten handling att göra detta.Minulla ei ole mitään tekemistä.Me emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.
  • toimenpideMinun mielestäni tämän keskustelun käyminen on enemmän poliittinen ilmaisu kuin käytännöllinen toimenpide. Jag ser diskussionen om detta mer som en politisk manifestation än en praktisk handling.On ryhdyttävä toimenpiteisiin ennen kuin on liian myöhäistä!Hammaspesu on tärkeä toimenpide karieksen torjumiseksi.
  • toimintaNeuvostolla on tällä hetkellä kolme painopistettä: toiminta, toiminta ja toiminta. Det finns tre prioriteringar för rådet för tillfället: handling, handling och handling.Sen vuoksi meidän on aloitettava toiminta. Vi måste alltså gå från ord till handling.Tämä toiminta vaihtaisi kehityksen suuntaa. Den här handlingen skulle vända trenden.

Esimerkit

  • Vad tycker du om handlingen i Star Trek: Nemesis?
  • Vad skall vi säga om hans handlingar?
  • Jag har med mig handlingarna.
  • Efter handlingen tog vi varsin korv.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja