ViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan passande käännös ruotsi-suomi

 • sopivaTämä on sopiva aihe keskiyöllä käytävään keskusteluun. Just ett passande ämne för en midnattsdiskussion.Se olisi sopiva tapa juhlistaa YK:n vuosituhannen huippukokousta. Detta skulle vara ett passande sätt att framhäva FN:s millennietoppmöte.Mielestäni tämä olisi myös sopiva kunnianosoitus paavin kaltaiselle suurmiehelle. Jag anser även att detta skulle vara en passande hyllning till en så framstående man.
 • soveliasEuroopan unionin maahanmuuttotilanne ei ole missään tapauksessa miellyttävä, houkutteleva tai sovelias. Situationen för immigration till EU är verkligen inte trevlig, tilltalande eller passande.
 • kunnonHän on kunnon mies.He olivat kunnon sotilaita.Ota kunnon annos kerralla!
 • asianmukainenHeillä on vain oltava asianmukainen mahdollisuus käydä lääkärillä. De behöver bara passande tillgång till en läkare.Asianmukainen rahoitus on varmistettava, jos aiomme saavuttaa nämä kunnianhimoiset tavoitteet. Passande finansiering måste garanteras om vi skall nå dessa ambitiösa mål.Teemme tänään pelkästään ehdotuksen ja eleen, jonka uskon olevan asianmukainen. I dag kommer vi helt enkelt med ett förslag och en gest, som jag anser vara passande.
 • kelpoHe ovat kelpo väkeä.Yritys teki kelpo tuloksen.Hän sai kelpo selkäsaunan.
 • kelvollinen
 • korrektiPyrin edistämään korrektimpaa kielenkäyttöä.
 • kunnollinenkunnollinen tilitoimistokunnolliset kengätkunnollista käytöstä
 • oikeaYksi puhuja totesi, että keskustelu oli aiheellinen ja että nyt oli oikea aika käydä se. En talare påpekade att det här var en bra debatt att ha och att tidpunkten för den var passande.Kaiken lieventämistoimenpiteiden täytäntöönpanon on oltava oikea-aikaista, kattavaa, ja siihen on liitettävä asianmukainen sääntelytoiminta, jolla käsitellään kriisin perussyitä. All tillämpning av mildrande åtgärder måste vara läglig, omfattande och åtföljd av passande lagstiftning som berör de grundläggande orsakerna till krisen.Ihminen on erikoisen vaativa ja vaikea eläin, joka ei lisäänny vain silloin, kun aika on oikea, vaan jolla on oltava myös sopivat ja kunnolliset olosuhteet lisääntymiseen. Människan är en särskilt krävande och besvärlig varelse som inte bara fortplantar sig när tiden är inne utan som dessutom måste ha lämpliga och passande förhållanden för att göra det.
 • omiaan
 • soveltuva
 • tarkoituksenmukainenVaikka käsittelemme äärimmäisen monitahoista alaa, olen varma, että on mahdollista löytää tarkoituksenmukainen ratkaisu, jossa otetaan huomioon naisten oikeutetut vaatimukset. Även om detta är ett mycket komplicerat område är jag ganska säker på att det är möjligt att hitta en passande lösning som tar hänsyn till kvinnors rättmätiga krav.tarkoituksenmukainen varustustarkoituksenmukaisella varovaisuudella
 • täsmällinen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja