VaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan sitta käännös ruotsi-suomi

 • istua
  Muut henkilöt eivät toki saa istua kyseisellä paikalla. Naturligtvis behöver inte andra personer sitta på den platsen.Emme saa istua odottamassa, että asiat pahenevat todella. Vi får inte sitta och vänta tills det blir riktigt illa.Emme aio vain istua hiljaa ja surkutella kohtaloamme. Vi kommer inte att sitta stilla och klaga över vår lott.
 • olla
  Tuntuu hyvin erilaiselta olla täällä. Det känns väldigt annorlunda att sitta här.Turkin ei kuuluisi olla syytetyn penkillä. Det är inte Turkiet som borde sitta på de anklagades bänk.Komissio ei voi olla pelkkä tarkkailija. Kommissionen får inte nöja sig med att sitta på läktaren.
 • istuutua
  Minä en halua istuutua fasistien viereen. Jag tycker inte om att sitta sida vid sida med fascister.Tarkistus olisi nähtävä näille kahdelle toimielimelle annettuna kehotuksena istuutua neuvottelemaan ja päästä sopimukseen. Det bör ses som en inbjudan till våra två institutioner att sitta ned och komma överens om en lösning.EU:n ulkoministerien on vaadittava tätä, ennen kuin Myanmarin sallitaan istuutua samaan neuvottelupöytään heidän kanssaan Hanoissa. EU:s utrikesministrar måste begära att de gör detta innan Burma tillåts sitta med dem på mötet i Hanoi.
 • maata
  Komissio torjuttaisiin, ja kaksi maata istuisi pöydässä sellaisen neuvoston kanssa, jonka enemmistö oli äänestänyt aiemmin kummankin maan osallistumista vastaan. Kommissionen skulle tillbakavisas, och två länder skulle sitta vid bordet i rådet, ett råd som tidigare röstade emot båda ländernas deltagande.Makasin sohvalla ja katselin televisiota, kun vaimo tuli kotiin.makaa lattialla
 • seistä
  Kalakeitto on tehty seistä.Kun tulin kotiin, Milla ei seissyt vastassa ovella.Bussi ei seissyt tuossa pysäkillä vielä vartti sitten.
 • sijaita
  Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa.Paraguay sijaitsee Etelä-Amerikassa.
 • sopia
  Asiastahan on sovittu, siitä löytyy mustaa valkoiselta.Pääsimme yhteisymmärrykseen ja sovimme asiasta.Sorkkarauta sopii koirankopin hajottamiseen.
 • toimia
  Täällä parlamentissa emme tee oikein, kun yritämme toimia tuomareina tällaisissa tapauksissa. Det är inte denna kammares roll att sitta till doms i dessa fall.Totean lopuksi, että Yhdistyneen kuningaskunnan puheenjohtajakauden viimeisenä tehtävänä on toimia puheenjohtajana joulukuussa pidettävässä kalastusasioiden neuvostossa. Avslutningsvis kan jag bara säga att slutakten från det brittiska ordförandeskapet kommer att bestå i att sitta som ordförande i rådet (jordbruk och fiske) i december.Teitä kuunnellessa saa sen vaikutelman, että Eurooppa-neuvostossa on nautinto istua ja että on auvoisaa toimia neuvoston puheenjohtajana, että se on aidosti ylevä kutsumustehtävä. När man lyssnar på er får man ett intryck av att det är ett verkligt nöje att sitta i Europeiska rådet, att det är fantastiskt att vara ordförande i rådet, ett verkligt ädelt kall.

Esimerkit

 • I biblioteket sitter elever kvar, lutade över sina böcker.
 • De satt alla på var sin sten när de intog sin frukost.
 • Storspoven stod i kohagen medan domherren satt på en lönngren.
 • Om ögonen sutte bak skulle håret vara i vägen.
 • Den här kjolen sitter inte som den ska.
 • De satt på en stor förmögenhet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja