HoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitViihde

Sanan själ käännös ruotsi-suomi

 • sielu
  Brasilia on Mercosurin sielu ja johtava voima. Brasilien är Mercosurs själ och drivande kraft.Tämän päivän keskustelun jälkeen voin lisätä: ”Euroopan sielu”. Efter dagens debatt kan jag lägga till ”Europas själ”.Lissabonin sopimus on myös erinomainen suunnitelma, mutta siltä puuttuu sielu. Lissabonfördraget är en annan utmärkt plan, men den saknar själ.
 • henki
  Henki joko on tai sitä ei ole, ja Euroopalla ei sitä ole. Antingen har man eller också har man inte en själ, och Europa har definitivt inte någon själ.Hyvät parlamentin jäsenet, Euroopan unionilla todellakin on markkinoiden, valuutan, politiikan ja lainsäädännön lisäksi myös sielu ja henki. EU har inte bara en marknad, en valuta, en politik och en lagstiftning utan också en själ och en ande.Heille luvataan jopa, että uuden "Euroopan henki" määritellään. "Henki" on outo termi, kun kerran perustuslakiluonnoksesta on poistettu kaikki viittaukset kristinuskoon. Ett löfte har till och med getts om att ”definiera själen” i detta nya Europa – ett märkligt begrepp, ”själ”, när ni har avvisat alla kristna hänvisningar i förslaget till konstitution.
 • aave
 • haamu
  Kolkku-Kustaan haamun ajatteleminenkin sai ihon kananlihalle
 • ihminen
 • kummitus
 • mieli
  Voidaan sanoa, että kieli on kaiken mieli. Man kan säga att språket är alltings själ.mieltä vaillaMitä mieltä siinäkin hommassa on?

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja