BlogitViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan eben käännös saksa-suomi

 • tasainen
  Pöydän pinta on tasainen.En ole koskaan nähnyt hänen suuttuvan. Hän on todella tasainen luonteeltaan.
 • laakea
 • litteä
  Meidän on Euroopassa ymmärrettävä, että maapallo ei ole litteä ja että osallistumme maailmanlaajuiseen kilpailuun. Wir müssen in Europa realisieren, dass die Welt eben doch keine Scheibe ist, sondern dass wir im globalen Wettbewerb stehen.
 • suora
  Minun mielestäni tämä merkitsee, että tällä tasolla on otettava käyttöön sellaiset toimivaltuudet, että suora valvonta on mahdollista. Das heißt meiner Meinung nach, dass Handlungsermächtigungen auf dieser Ebene eingerichtet werden müssen, damit eine direkte Aufsicht möglich ist. Vetoomusvaliokunta on suora linkki toimielimen ja kansalaisten välillä, sillä kansalaiset hakevat usein hyvitystä jäsenvaltioiden tasolla ilmeneviin ongelmiin. Er ist die direkte Schnittstelle zwischen der Institution und den Bürgern – Bürgern, die oft um Rechtshilfe wegen Problemen ersuchen, die auf Ebene der Mitgliedstaaten entstehen. vetää suoraa vakoa
 • tasaisesti
  Väri ei ole musta eikä valkoinen, vaan melko tasaisesti jakautunut harmaa, jossa keskiarvo on kuitenkin kehittymässä kohti vähemmän harmaata. Nicht ganz schwarz, nicht weiß, sondern eben grau, und zwar ziemlich geteilt, wobei sich die Hälfte dennoch hin zu einem weniger grauen Bild entwickelt.
 • vaakasuora

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja