VaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan ein paar käännös saksa-suomi

  • pariSiinä on vain pari esimerkkiä. Das sind nur ein paar Beispiele. Kerron teille pari esimerkkiä. Ich möchte Ihnen ein paar Beispiele geben. Minulla on pari kriittistä huomautusta. Ich möchte ein paar kritische Anmerkungen machen.
  • joitakinVoisinko esittää joitakin kysymyksiä? Darf ich noch ein paar Fragen stellen? Haluan esittää lyhyesti joitakin faktoja ja lukuja. Lassen Sie mich kurz ein paar Zahlen und Fakten nennen. Tämän lisäksi on joitakin teknisiä oikaisuja. Sodann gibt es ein paar technische Korrekturen.
  • jokunenJokuset ovat yrittäneet.Jokunen vielä räpistelee.
  • muutamaKävin Kiinassa muutama päivä sitten. Vor ein paar Tagen war ich in China. Meillä on vielä muutama kuukausi aikaa. Wir haben ja noch ein paar Monate Zeit. Luen sen, siinä on vain muutama lause: Ich werde ihn nun vorlesen; es sind nur ein paar Sätze:
  • muutamiaMinulla on siitä muutamia kysymyksiä ja kommentteja. Ich habe ein paar Fragen und Anmerkungen. On esitetty muutamia tarkistuksia. Nun hat es ein paar Änderungsanträge gegeben. Kommentoin lyhyesti muutamia seikkoja. Lassen Sie mich kurz ein paar Anmerkungen machen.
  • vähänTäällä oleville kollegoille minulla on vain vähän lisättävää siihen, mitä sanoin useita viikkoja sitten. Für die hier anwesenden Kollegen habe ich dem, was ich vor ein paar Wochen gesagt habe, nur wenig hinzuzufügen. Tämä merkitsee, että kansainvälisellä tasolla ydinenergialla on vain vähän tai ei ollenkaan vaikutusta. Ein paar andere kommen noch dazu, die marginale Atomstromanteile haben. Vaikka me esitimme selväsanaisesti kantamme tähän vuoropuhelussa muutama viikko sitten, hän oli tuolloin vähän epäröivämpi. Olenkin mielissäni siitä, että asia on nyt esitetty paljon selvemmin. Obwohl wir dies vor ein paar Wochen während des Dialogs ganz nachdrücklich zur Sprache gebracht haben, war er damals trotzdem noch ein wenig zögerlicher.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja