BlogitReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan muutama käännös suomi-saksa

  • einigemonikkoIch möchte Ihnen einige Fragen stellen. Arvoisa komission jäsen, minulla on teille muutama kysymys. Uns bleiben noch einige Monate. Meillä on vielä muutama kuukausi aikaa. Noch einige Worte zum Kosovo, bevor ich zum Schluss komme. Vielä muutama sana Kosovosta, ja sitten lopetan.
  • ein paarVor ein paar Tagen war ich in China. Kävin Kiinassa muutama päivä sitten. Wir haben ja noch ein paar Monate Zeit. Meillä on vielä muutama kuukausi aikaa. Ich werde ihn nun vorlesen; es sind nur ein paar Sätze: Luen sen, siinä on vain muutama lause:
  • wenig
    Wir haben wenige stetige Verbündete. Siitä, että meillä on vain muutama pysyvä liittolainen. Es gibt nur wenige seriöse Anbieter. Alalla on vain muutama vakavasti otettava laitos. . (EN) Herr Präsident, ich muss nur noch wenige Bemerkungen machen. . (EN) Arvoisa puhemies, minulla on vain muutama huomautus.
  • wenigeWir haben wenige stetige Verbündete. Siitä, että meillä on vain muutama pysyvä liittolainen. Es gibt nur wenige seriöse Anbieter. Alalla on vain muutama vakavasti otettava laitos. . (EN) Herr Präsident, ich muss nur noch wenige Bemerkungen machen. . (EN) Arvoisa puhemies, minulla on vain muutama huomautus.

Sanan muutama määritelmät

  • vähäinen määrä laskettavissa olevia kohteita, joiden tarkkaa lukumäärää puhuja ei tiedä tai ilmaise

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja