TV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan ergebnis käännös saksa-suomi

 • tulos
  Tämä on tulos ja se on hyvä tulos. Das ist ein Ergebnis, das sich sehen lassen kann. Äänestyksen tulos jää voimaan. Das Ergebnis einer Abstimmung muss gültig sein. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, mikään tulos ei ole parempi kuin huono tulos. Herr Präsident, Herr Kommissar! Kein Ergebnis ist besser als ein schlechtes Ergebnis.
 • hedelmä
  Sen sisältö on vakaumustemme, tahtomme ja kunnianhimomme hedelmä. Sein Inhalt wird das Ergebnis unserer Überzeugungen, unseres Willens, unserer Ambition sein. Velvollisuutenani on luonnollisesti säilyttää tämä tasapaino, sillä se on parlamenttimme työn hedelmä. Selbstverständlich muss ich diesen Ausgleich verteidigen, weil er ein Ergebnis ist, das vom Parlament erzielt wurde. Arvoisat parlamentin jäsenet, tulos on näin ollen kompromissin hedelmä. Das Ergebnis wird also, meine Damen und Herren, gewissermaßen die Frucht eines Kompromisses sein.
 • lopputulos
  Lopputulos ei todellakaan ole huono. Das ist wirklich kein schlechtes Ergebnis. Se on erittäin tyydyttävä lopputulos. Das ist ein sehr befriedigendes Ergebnis. Tällainen lopputulos oli odotettavissa. Das Ergebnis liegt auf der Hand.
 • ratkaisu
  Sellainen ratkaisu merkitsisi hyvin tervetullutta kehitystä EU:n esittäjille. So ein Ergebnis wird eine begrüßenswerte Entwicklung für EU-Künstler sein. Ratkaisu voi perustua ainoastaan perusteelliseen analyysiin ja avoimeen keskusteluun. Diese Lösung kann nur das Ergebnis einer eingehenden Analyse und einer offenen Debatte sein. Luotan edelleen siihen, että suotuisa ratkaisu löytyy parlamentin tuella. Ich bin weiterhin zuversichtlich, dass mit Unterstützung des Parlaments ein positives Ergebnis erzielt werden kann.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja