ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan ainutlaatuinen käännös suomi-englanti

 • unique
  us
  The current exemption is unique. Nykyinen poikkeus on ainutlaatuinen. Now there is a unique opportunity. Nyt tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus. It is a unique democratic experiment. Se on ainutlaatuinen demokraattinen kokeilu.
 • alone
  uk
  us
  I cant ask for help because I am aloneJones alone could do itShe walked home alone
 • only
  us
  The European Union is the only example of potentially innovative governance. Euroopan unioni on ainutlaatuinen esimerkki vahvasti innovatiivisesta hallintotavasta. This is the unique and only relationship we have with our southern neighbours in particular. Se on ainutlaatuinen ja myös ainoa suhde, joka meillä on erityisesti eteläisten naapuriemme kanssa. It is a very sad and tragic story, and it is not the only one in Africa – there are others. Tapaus on surullinen ja dramaattinen eikä ainutlaatuinen Afrikassa, sillä vastaavia tapauksia on muitakin.
 • singular
  us
  His singular style of post-colonial jingoism certainly served to recruit several of the Irish republicans to the pro-Treaty cause. Hänen ainutlaatuinen postkolonialistinen kiihkoisänmaallisuutensa auttoi varmasti käännyttämään useita irlantilaisia republikaaneja Lissabonin sopimuksen puolelle. A singular experiment cannot be regarded as scientific proof of the existence of a phenomenonShe has a singular personality

Sanan ainutlaatuinen määritelmät

 • uniikki, sellainen, jonka kaltaisia ei ole muita, ainoa laatuaan

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja