ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitNauris.fi

Sanan ainutlaatuinen käännös suomi-englanti

 • unique
  us
  The current exemption is unique. Nykyinen poikkeus on ainutlaatuinen. Now there is a unique opportunity. Nyt tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus. It is a unique democratic experiment. Se on ainutlaatuinen demokraattinen kokeilu.
 • alone
  uk
  us
  I cant ask for help because I am aloneJones alone could do itShe walked home alone
 • only
  us
  The European Union is the only example of potentially innovative governance. Euroopan unioni on ainutlaatuinen esimerkki vahvasti innovatiivisesta hallintotavasta. This is the unique and only relationship we have with our southern neighbours in particular. Se on ainutlaatuinen ja myös ainoa suhde, joka meillä on erityisesti eteläisten naapuriemme kanssa. It is a very sad and tragic story, and it is not the only one in Africa – there are others. Tapaus on surullinen ja dramaattinen eikä ainutlaatuinen Afrikassa, sillä vastaavia tapauksia on muitakin.
 • singular
  us
  His singular style of post-colonial jingoism certainly served to recruit several of the Irish republicans to the pro-Treaty cause. Hänen ainutlaatuinen postkolonialistinen kiihkoisänmaallisuutensa auttoi varmasti käännyttämään useita irlantilaisia republikaaneja Lissabonin sopimuksen puolelle. A singular experiment cannot be regarded as scientific proof of the existence of a phenomenon.She has a singular personality.
 • extraordinary
  us
  The fact - in itself extraordinary - of the Red Army's having defeated Hitler is irrelevant. Se sinänsä ainutlaatuinen seikka, että puna-armeija kukisti Hitlerin, ei ole tässä yhteydessä oleellinen. Is that extraordinary, prolonged political and cultural effort destined to end up in oblivion? Onko tuo ainutlaatuinen ja pitkäaikainen poliittinen ja kulttuurinen saavutus tuomittu vaipumaan unohduksiin? This is a quite extraordinary piece of news that was not reported in Europe, but has been covered in the American press. Tämä on melko ainutlaatuinen uutinen, joka ei ole levinnyt Eurooppaan, mutta se on levinnyt Amerikan mantereen lehdistössä.
 • prodigious
  us
 • remarkable
  us
  We often forget what a remarkable accomplishment European integration is. Unohdamme usein, miten ainutlaatuinen saavutus Euroopan yhdentyminen on. Something that is equally remarkable is the tremendous achievement on the part of the Finnish Parliament last week. Tämä maa on Viro. Yhtä ainutlaatuinen oli Suomen eduskunnan suunnaton saavutus viime viikolla. Nevertheless, this remarkable growth has also created new problems that give rise to inequalities, dangers and tensions. Siitä huolimatta tämä ainutlaatuinen kasvu on synnyttänyt myös uusia ongelmia, jotka aiheuttavat eriarvoisuutta, vaaroja ja jännitteitä.
 • unrivaled
  Helens unrivaled beauty is said to have launched a thousand ships.
 • unrivalled

Sanan ainutlaatuinen määritelmät

 • uniikki, sellainen, jonka kaltaisia ei ole muita, ainoa laatuaan
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja