ViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan arkisto käännös suomi-englanti

 • archive
  uk
  us
  As we all know, it is not only a library, for it is also a virtual museum and archive. Kuten me kaikki tiedämme, kyseessä ei ole vain kirjasto, sillä se on myös virtuaalinen museo ja arkisto. It is a digital library, a digital museum and a digital archive for our European cultural heritage. Se on digitaalinen kirjasto, digitaalinen museo ja digitaalinen arkisto eurooppalaista kulttuuriperintöämme varten. This would be an archive in digital form of the EU's fifteen Member States' major national cultural collections. Kyseessä olisi digitaalimuotoinen arkisto, joka sisältäisi EU: n viidentoista jäsenvaltion tärkeimmät kansalliset kulttuuriin liittyvät kokoelmat.
 • library
  us
  As we all know, it is not only a library, for it is also a virtual museum and archive. Kuten me kaikki tiedämme, kyseessä ei ole vain kirjasto, sillä se on myös virtuaalinen museo ja arkisto. It is a digital library, a digital museum and a digital archive for our European cultural heritage. Se on digitaalinen kirjasto, digitaalinen museo ja digitaalinen arkisto eurooppalaista kulttuuriperintöämme varten.
 • recordWe all realise the urgent need for an electronic register, a centralised documentation instrument recording at least the final decisions, at least within the Community framework. Meistä kaikista olisi välttämätöntä saada pikaisesti sähköinen arkisto, aineistokeskus, joka pitäisi sisällään ainakin lopulliset päätökset, jotka kuuluvat ainakin yhteisön kehykseen. The person had a record of the interview so she could review her notesThe tourists photographs and the tape of the police call provide a record of the crime

Sanan arkisto määritelmät

 • dokumenttien säilytyspaikka
 • laitos joka ylläpitää julkisia arkistoja

Esimerkit

 • Arkisto on tutkijan aarreaitta.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja