HoroskooppiNauris.fiReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan harkittu käännös suomi-englanti

 • deliberate
  His mysterious, brutal and deliberate murder put a stop to that. Hänen hämärä, raaka ja harkittu murhansa muutti tämän kaiken. Failing to assist disaster victims or deliberately hindering assistance amounts to committing genocide. Katastrofin uhrien jättäminen ilman apua tai harkittu avun estäminen vastaa kansanmurhaa. In the common position, the supplier is defined only as the "contractual provider", and this is deliberate. Yhteisessä kannassa palvelujen tarjoaja on määritelty ainoastaan sopimuksen perusteella toimivaksi palvelujen tarjoajaksi, ja määritelmä on tarkoin harkittu.
 • advised
  us
 • considered
  us
  The report is thoughtful and well-considered. Mietintö on ajatuksia herättävä ja harkittu. Yet it was a carefully considered decision. Kuitenkin päätös oli huolellisesti harkittu. Is something already being considered in this regard? Onko jotain tällaisia toimia jo harkittu?
 • measured
  I think it is a measured position to take. Katson, että se on hyvin harkittu kanta. The directive provides a measured response to these requirements. Direktiivi on harkittu vastaus näihin vaatimuksiin. I welcome the Commissioner's statement and particularly its measured and considered nature. Suhtaudun myönteisesti komission jäsenen julkilausumaan ja erityisesti siihen, että se oli punnittu ja harkittu.
 • premeditated
  This is why the provocation that occurred at the Christmas celebrations last January was particularly blatant and premeditated. Tämän tähden viime tammikuun joulujuhlassa tapahtunut provokaatio oli erityisen räikeä ja harkittu. That decision amounted to a premeditated crime against the entire nation. Päätös on harkittu rikos kokonaista kansakuntaa vastaan. If, despite the opposition of their people, this premeditated crime is committed, then let the war criminals be condemned, and let the blood of the children of Iraq be on their hands. Jos tämä harkittu rikos suoritetaan kansalaisten vastustuksesta huolimatta, sotarikolliset on tuomittava ja Irakin lasten veren on tahrittava heidän kätensä.
 • reasoned
  us
  We will do all we can to ensure that a reasoned opinion can soon be reached on this subject. Me tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että tästä aiheesta laaditaan mahdollisimman nopeasti harkittu lausunto.
 • thoughtful
  us
  The report is thoughtful and well-considered. Mietintö on ajatuksia herättävä ja harkittu. Most thoughtful people eventually solve the puzzlePreparing dinner is a thoughtful gesture for a new mother
 • wilful

Sanan harkittu määritelmät

 • sellainen, jota on pohdittu, pohdinnan kohteena ollut; punnittu, puntaroitu; tarkkaan ajateltu, perusteellisesti mietitty

Esimerkit

 • harkittu teko
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja