Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan measured käännös englanti-suomi

 • harkittu
  Katson, että se on hyvin harkittu kanta. I think it is a measured position to take. Direktiivi on harkittu vastaus näihin vaatimuksiin. The directive provides a measured response to these requirements. Suhtaudun myönteisesti komission jäsenen julkilausumaan ja erityisesti siihen, että se oli punnittu ja harkittu. I welcome the Commissioner's statement and particularly its measured and considered nature.
 • mitattu
  Kaikkea edistystä ei vielä ole mitattu. Not all the progress has yet been measured. Kampanjan vaikutus on mitattu eurobarometrillä, jonka avulla tilanne tutkitaan ennen ja jälkeen kampanjan. The impact of the campaign is measured by Eurobarometer, which does surveys before and after the campaign. Suurin ongelma on tällä hetkellä se, että voimalaitoksen läheisyydessä on mitattu suuria saastepitoisuuksia. The major problem now is the high level of contamination that has been measured in the vicinity of the plant.
 • punnittu
  Niiden punnittu sisältö on ristiriidassa joidenkin muiden puheenvuorojen kanssa. Their measured content is in contrast with some other contributions. Suhtaudun myönteisesti komission jäsenen julkilausumaan ja erityisesti siihen, että se oli punnittu ja harkittu. I welcome the Commissioner's statement and particularly its measured and considered nature. Punnittu ja köykäiseksi havaittu.

Sanan measured määritelmät

Esimerkit

 • He ran over a measured mile
 • He argued in measured tones
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja