TietovisatBlogitViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan kilpailu käännös suomi-englanti

 • competition
  us
  We now have global competition. Nyt kilpailu on maailmanlaajuista. Telecommunications and competition Televiestintä - Kilpailu televiestintäalalla However, the competition is not fair competition. Tämä kilpailu ei kuitenkaan ole reilua kilpailua.
 • contest
  us
  Basically, the close contest has exposed how complicated this country is. Pohjimmiltaan tasainen kilpailu on paljastanut, kuinka mutkikas tämä maa on. A fascinating contest will develop: a race for the patronage of consumers. Alalla tulee syntymään kiehtova kilpailu, joka koituu ostajien hyväksi. It is not a contest and it is not a race, but I do not accept that criticism. Kyseessä ei ole kilpailu eikä kilpajuoksu, enkä hyväksy tätä arvostelua.
 • race
  us
  I believe we are caught up in a race against the clock. Uskon, että kilpailu kelloa vastaan on käynnistynyt. It is important to success to be able to finish the race. Menestyksessä on tärkeää, että kilpailu kyetään käymään loppuun asti. However, we are seeing something of a figures race, a finance race, in our debates. Keskusteluissamme on kuitenkin nähtävissä eräänlainen kilpailu luvuista, kilpailu rahoituksesta.
 • bee
  us
  geography beeCride out, Now now Sir knight, shew what ye bee,
 • derby
  uk
  a donkey derby
 • rivalry
  us
  We must prevent rivalry over subsidies between the various players on the European market. Meidän on estettävä eri toimijoiden kilpailu tytäryhtiöistä Euroopan markkinoilla. The China-Japan rivalry has surfaced earlier and more visibly than expected by many observers. Kiinan ja Japanin välinen kilpailu on noussut esiin aikaisemmin ja näkyvämmin kuin mitä monet tarkkailijat ovat odottaneet. Let them come to ensure peace when nationalistic rivalry leads us once again into crisis and perhaps to war. Varmistakoot he rauhan, kun kansallismielinen kilpailu johtaa meidät jälleen kerran kriiseihin ja mahdollisesti sotaan.

Sanan kilpailu määritelmät

 • talousyksiköiden, kulutustalouksien ja yritysten tavaroiden ja palvelujen vaihtoon liittyvä kamppailu markkinoista ja saavutettavasta taloudellisesta tuloksesta; hinnanmuodostuksen tekijä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja