HoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiBlogitVaihtoautot

Sanan mittaaminen käännös suomi-englanti

 • measurement
  The measurement of emissions alone does not improve air quality. Pelkkä päästöjen mittaaminen ei paranna ilmanlaatua. The Member States must complete the re-measurement of their fleets as soon as possible. Jäsenvaltioiden on saatettava laivastojensa uudelleen mittaaminen päätökseen mahdollisimman pian. I can understand that the measurement of engine power in kilowatts is problematic and difficult to enforce. Ymmärrän, että konetehon mittaaminen kilowatteina on ongelmallista ja että sitä on vaikeaa panna täytäntöön.
 • measuring
  GDP and beyond - Measuring progress in a changing world ( BKT ja muut indikaattorit - Edistyksen mittaaminen muuttuvassa maailmassa ( Measuring computer use or Internet use, for example, is just one of the elements. Esimerkiksi tietokoneiden tai Internetin käytön mittaaminen on vain yksi mittausmahdollisuus. I voted for this report entitled 'GDP and beyond - Measuring progress in a changing world'. Kannatin äänestyksessä tätä mietintöä "BKT:stä ja muista indikaattoreista - Edistyksen mittaaminen muuttuvassa maailmassa".
 • measure
  us
  The measurement of emissions alone does not improve air quality. Pelkkä päästöjen mittaaminen ei paranna ilmanlaatua. The Member States must complete the re-measurement of their fleets as soon as possible. Jäsenvaltioiden on saatettava laivastojensa uudelleen mittaaminen päätökseen mahdollisimman pian. If it is not possible to measure, then the rule on labelling will be brought into disrepute. Jos mittaaminen ei ole mahdollista, se laskee pakkausmerkintöjä koskevan säännön arvostusta.

Sanan mittaaminen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja