HoroskooppiNauris.fiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan muuttuja käännös suomi-englanti

 • variable
  us
  It is, on the contrary, an endogenous variable in the economic system, which fluctuates according to all the other variables. Se on päinvastoin muuttuja, joka syntyy talousjärjestelmän sisällä ja joka vaihtelee kaikkien muiden muuttujien mukaan. The only variable left to adjust is productivity, which is forced up once again, and once again health is compromised. Ainoa säädettävissä oleva muuttuja on tuottavuus, jota lisätään väkisin, ja terveys vaarantuu jälleen. The Union's necessary competitiveness should be improved, that goes without saying, but wage cuts and social expenditure cuts should not be the only adjustable variable. Unionin välttämätöntä kilpailukykyä on parannettava, se on sanomattakin selvää, mutta palkkaleikkaukset ja leikkaukset sosiaalimenoista eivät saa olla ainoa muuttuja.
 • transformer
 • argument
  us
  Parameters are like labeled fillable blanks used to define a function whereas arguments are passed to a function when calling it, filling in those blanks.The altitude is the argument of the refraction.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja