TietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptit

Sanan nopeasti käännös suomi-englanti

 • quickly
  us
  It all went very quickly - for some, too quickly. Kaikki on käynyt erittäin nopeasti - toisten mielestä liiankin nopeasti. We need to act quickly on this. Tämän osalta on toimittava nopeasti. Integration can proceed quickly. Kotoutuminen voi tapahtua nopeasti.
 • fast
  uk
  us
  His work was thorough and fast. Se on perusteellisesti ja nopeasti tehty työ. This will be neither fast nor easy. Tämä ei käy nopeasti eikä helposti. We, I am proud to say, reacted fast. Olen ylpeä voidessani sanoa, että me toimimme nopeasti.
 • quick
  uk
  us
  It all went very quickly - for some, too quickly. Kaikki on käynyt erittäin nopeasti - toisten mielestä liiankin nopeasti. We need to act quickly on this. Tämän osalta on toimittava nopeasti. Integration can proceed quickly. Kotoutuminen voi tapahtua nopeasti.
 • rapidly
  us
  The price of their products has fallen rapidly. Heidän tuotteidensa hinta on laskenut nopeasti. So we need to find a solution very rapidly. Ongelmaan on siten löydettävä hyvin nopeasti ratkaisu. She packed her case rapidly and hurried out
 • feverishly
 • hastily
  us
  It is important not to avoid this debate but equally important not to decide too hastily. On tärkeää, että tätä keskustelua ei vältetä ja on aivan yhtä tärkeää, että asiassa ei edetä liian nopeasti. Madam President, this report had to be produced hastily, and that may be the reason for its general nature. Arvoisa puhemies, tämä mietintö oli laadittava hyvin nopeasti ja ehkä se on johtanut siihen, että se on jossain määrin yleinen. The Commission, in my view, acted rather hastily in this case, and this quickly gave rise to the proposal to suspend the GSP+. Komissio toimi mielestäni tässä tapauksessa varsin hätäisesti, ja tämä johti nopeasti ehdotukseen GSP+-etuuksien väliaikaisesta poistamisesta.
 • promptly
  us
  The Commission reacted very promptly. Komissio reagoi hyvin nopeasti. We want to implement Basel III promptly. Haluamme panna Basel III -sopimuksen nopeasti täytäntöön. I ask that they conclude them promptly and refer them to Parliament. Pyydän komissiota saattamaan tutkimukset nopeasti päätökseen ja kertomaan niiden tuloksista parlamentille.
 • shortly
  us
  This will become clear shortly in the IGC. Tämä käy hallitustenvälisessä konferenssissa nopeasti ilmi. More details will follow shortly and regularly. Toimitamme asiasta lisätietoja nopeasti ja säännöllisesti. Ideas are generally expressed more shortly in verse than in prose
 • swiftly
  us
  We were unable to react as swiftly. Emme pystyneet reagoimaan yhtä nopeasti. We have a responsibility to act swiftly. Meidän vastuullamme on toimia nopeasti. I think we should proceed as swiftly as possible. Katson, että meidän on toimittava mahdollisimman nopeasti.

Sanan nopeasti määritelmät

 • suurella nopeudella
 • lyhyessä ajassa, heti ja viivyttelemättä

Esimerkit

 • Voinko saada sen nopeasti?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja