VaihtoautotTietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan nopea käännös suomi-englanti

 • fast
  uk
  us
  We therefore also need fast reform. Tämän lisäksi meidän on siten tehtävä nopea suunnanmuutos. Strong, fast responses are essential. Olennaista on vahva ja nopea reagointi. The procedure was very fast and effective. Menettely oli erittäin nopea ja tehokas.
 • quick
  uk
  us
  Since I have to be quick, two main points. Koska minun on oltava nopea, mainitsen vain kaksi tärkeintä seikkaa. Remember: to give quickly is to give double. On muistettava, että avun nopea toimittaminen kaksinkertaistaa sen tehon. Let us just do a quick comparison with Europe. Tehdäänpä nopea vertailu Eurooppaan.
 • rapid
  us
  It will be a very rapid process. Prosessista tulee erittäin nopea. Rapid alert, tracking and tracing have all worked. Nopea varoitus, seuranta ja jäljittäminen; ne kaikki toimivat. On the security side, a rapid approach is essential. Turvallisuuskysymyksessä nopea toiminta on tärkeää.
 • swift
  us
  'Swift' is really not the word we can use. "Nopea" ei todellakaan ole oikea sana. So swift and consistent action is needed more than ever. Nopea ja johdonmukainen toiminta on siksi todella paikallaan. The initial EU response to the floods was swift and generous. EU:n ensimmäinen vastaus tulviin oli nopea ja avokätinen.
 • promptPrompt detection therefore, but prompt treatment also. Tärkeää on näin ollen varhainen toteaminen mutta myös nopea hoitoon pääsy. ‘He who gives promptly, gives twice over,’ as they said in ancient Rome. . Kuten antiikin Roomassa sanottiin: ". (Nopea apu paras apu.) It goes without saying that a prompt release excludes the death penalty or any other kind of penalty. On sanomattakin selvää, että nopea vapauttaminen sulkee pois kuolemanrangaistuksen tai minkä tahansa muun rangaistuksen.
 • acute
  us
  (Laughter and comments) You know that presiding over this House requires acute observation skills. (Naurua ja välihuomautuksia) Tiedätte, että tämän parlamentin puheen johtamisen yksi vaatimuksista on nopea havainnointikyky. It was an acute eventan acute accent or tone
 • hasty
  us
  Without much thinking about it they made a hasty decision to buy it
 • high-speedThe importance of access to high-speed internet for everyone is paramount. Jokaisen saatavilla oleva nopea internetyhteys on ensiarvoisen tärkeä. We must bridge the digital divide and ensure that all European citizens are connected to high-speed broadband by 2020. Meidän on päästävä digitaalisesta kahtiajaosta ja varmistettava, että kaikilla Euroopan kansalaisilla on saatavilla nopea laajakaista vuoteen 2020 mennessä. For example, high-speed internet is to be made available to all schools by 2010, and ambitious targets will also be set for household access. Kaikissa kouluissa pitää esimerkiksi olla nopea Internet-liittymä vuoteen 2010 mennessä, ja myös kotitalouksien liittymille asetetaan kunnianhimoisia tavoitteita.
 • ready
  uk
  us
  The troops are ready for battleThe porridge is ready to serveThe seed is ready to sprout
 • snappya snappy responseMake it snappy!Youre snappy this morning; did you not sleep well?
 • speedyIt needs to be speedy because if matters take too long consumers will lose interest. Sen on oltava nopea, koska jos asiat kestävät liian kauan, kuluttajat menettävät mielenkiintonsa. A speedy return to this path of maintaining contact and negotiations is very important. Nopea paluu tälle yhteydenpidon tielle ja neuvotteluihin on erittäin tärkeää. I believe that speedy processing is particularly in the interest of applicants for asylum. Uskon, että hakemusten nopea käsittely on myös turvapaikanhakijoiden edun mukaista.
 • upbeat
  us
  The notes are easy, but its an upbeat tune and should be played fairly quickly.Though he had bad news, he ended with an upbeat forecast for the future.He sounded upbeat when I talked to him.

Sanan nopea määritelmät

 • sellainen, jolla on suuri nopeus
 • lyhyessä ajassa tapahtuva

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja