HoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogit

Sanan oikeusvaltio käännös suomi-englanti

  • constitutional stateThat is vital in order to achieve a democratic constitutional state in Iran. Ihmisoikeusloukkauksien lopettaminen on erittäin tärkeää, jotta Iranista tulisi demokraattinen oikeusvaltio. With regard to Chechnya, I would like to say that we are constitutional states and Denmark is also a constitutional state. T?et?enian tilanteesta totean, että elämme oikeusvaltioissa ja että Tanskakin on oikeusvaltio. It is defined as an instance of supranational integration of Member States, each one of which is a reputably constitutional state. Sen määritellään olevan jäsenvaltioiden ylikansallisen yhdentymisen tulos, ja kukin sen jäsenvaltio on hyvämaineinen oikeusvaltio.
  • constitutionally governed state
  • nation of laws
  • state ruled by lawA state ruled by law needs clear and precise laws that guarantee equality and legal certainty for all. Oikeusvaltio tarvitsee selkeät ja tarkat lait, jotka takaavat kaikkien ihmisten tasavertaisuuden ja oikeusvarmuuden toteutumisen.

Sanan oikeusvaltio määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja